Гостей на весіллі принца Гаррі та Меган Маркл попросили брати їжу з собою

Гостей на весіллі принца Гаррі та Меган Маркл попросили брати їжу з собою

Фото: Reuters

Простих гостей на весіллі принца Гаррі і Меган Маркл вирішили не годувати.

Принц Гаррі та його наречена Меган Маркл, які покликали на своє весілля майже три тисячі простих людей, порадили їм брати їжу з собою.

Запрошені не зможуть бути присутніми на самому весіллі в каплиці Святого Георгія в Віндзорському замку, але зможуть побачити, як карета заїжджає в замок і виїжджає з нього.

У супровідному листі гостей попередили, що церемонія триватиме близько чотирьох годин, і порадили взяти з собою їжу і напої, так як їх неможливо буде купити на місці, повідомляє The Guardian.

Таке рішення викликало різку критику запрошених.

"Якщо я втрачу свідомість, то це не через захоплення", - іронізує над ситуацією глава благодійної організації з Ковентрі Рашид Бхейт.

Зауважимо, що непривілейованих гостей відібрали з усіх куточків Великої Британії дев'ять лордів-намісників. Пара попросила вибрати "людей з різних верств населення і різних вікових груп, які продемонстрували лідерські якості та послужили своїм графствам".

Нагадаємо, що запросивши велику кількість простого люду, принц Гаррі та Меган Маркл повідомили, кого не планують запрошувати на церемонію одруження, яка відбудеться 19 травня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація