Grimes розповіла про дивакувате захоплення 5-місячного сина Ілона Маска

Grimes розповіла про дивакувате захоплення 5-місячного сина Ілона Маска

Співачка також записала для свого сина незвичайну колискову.

Відома канадська співачка та дівчина Ілона Маска Grimes вперше після народження сина поспілкувалася зі ЗМІ.

Днями, Клер Буше (справжнє ім'я співачки. — Ред) дала відверте інтерв'ю виданню New York Times, в якому й розповіла про п'ятимісячного малюка, народженого від Ілона Маска.

Так, за словами 32-річної виконавиці, їхній з Маском син X Æ A-Xii вже у такому ранньому віці полюбляє "радикальне мистецтво".

Я дивилася фільм "Апокаліпсис сьогодні" разом зі своєю дитиною. Він захоплюється радикальним мистецтвом

заявила зірка

Цікаво, що саме ця стрічка свого часу отримала рейтинг R через наявність контенту з насильством, нецензурну лексику та сцени сексуального характеру.

Як зауважила Grimes, її син повинен з самого дитинства звикати до суворої реальності сучасного світу, і вона намагається допомагати йому в цьому.

Варто також зауважити, що доя свого малюка співачка записала незвичайну "цифрову" нескінченну колискову. Пісня була створена для всесвітньо відомого додатка Endel, який генерує персоналізований звуковий фон за допомогою штучного інтелекту.

Примітно, що як зізналася сама Клер спочатку хлопчик плакав і не хотів засинати під нейроколискову, однак потім звик. За словами зірки колискові, зроблені на основі штучного інтелекту, набагато корисніше звичайних дитячих пісень, які, на її думку, "псують дитині знайомство із зовнішнім світом".

Нагадаємо, не так давно Grimes на виставці представила договір на продаж її душі. За словами співачки, вона не хотіла, щоб частину її душі хтось купував, тому вирішила призначити ціну в 10 мільйонів доларів, але згодом передумала, вважаючи подібну ціну недоречною в епоху пандемії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація