Гурт "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" представив ніжний та чуттєвий кліп

Гурт "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" представив ніжний та чуттєвий кліп

Колектив зняв відео на трек "Хочеш".

Українські рок-романтики "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" порадували шанувальників новим кліпом на пісню "Хочеш".

Трек став першим синглом з майбутнього альбому "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ", реліз якого заплановано на весну цього року. "Хочеш" називають найніжнішою піснею гурту. І кліп на цей трек вийшов саме таким –  ніжним, витонченим та чуттєвим.

На екрані розгортається зворушлива історія кохання, де реальність переплітається з уявним світом, спогадами та мріями.

Режисером кліпу став Олександр Лазарев. Крім акторів, які грають головних героїв (Анастасія Аверіна, Антон Зимін), в кліпі також знялись: Роман Поляков, маленький хлопчик  Мирослав Жмурко та пес Фігаро, якого одразу полюбили усі на знімальному майданчику.

"Нашим завданням було створити макет ситуації, яка замкнута сама на собі. Є момент, і в ньому щось відбувається. У нашому випадку це короткий проміжок між двома знімальними дублями, в якому головним героям доводиться багато чого переосмислити. Наше відео - про кохання, а інтерпретувати взаємовідносини героїв можна по різному, але хотілося б залишити трохи простору глядачеві для його власного сприйняття того, що відбувається", - прокоментував відео режисер Олександр Лазарев.

Першими кліп "Хочеш" традиційно побачили фанати гурту у соцмережах 8 лютого. Телевізійна прем’єра кліпу відбудеться на провідних музичних каналах країни, а вже найближчим часом він з’явиться і на інших телеканалах по всій Україні.

Майже одразу після презентації кліпу "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" продовжать тур з презентацією синглу "Хочеш" та піснями з трьох альбомів. У другій частині заплановано 15 концертів. До деяких міст музиканти завітають вперше, а в деякі приїдуть вдруге за тур, – з концертами на біс. Розпочнеться тур в Умані - у День закоханих, 14 лютого.

Повʼязані теми:

Наступна публікація