Гурт MOZGI випустив саундтрек до комедії "Скажене весілля 2"

Гурт MOZGI випустив саундтрек до комедії "Скажене весілля 2"

Фільм вийде в широкий прокат під Новий рік – 25 грудня.

Гурт MOZGI, учасники якого Потап і Позитив знялися у продовженні комедії "Скажене весілля", представив перший офіційний саундтрек до стрічки.

Пісня отримала назву "СВ2". Саундпродюсери фільму Олексій Потапенко (Потап) та Олексій Завгородній (Позитив) створили скажений музичний екшен, у якому згадали все, чим славляться  українські весілля: хліб та сіль, традиційні бійки, божевільні гуляння ніби в останній раз та незабутні емоції - "ніколи його не забудеш, якщо переживеш".

Настрій пісні проілюстрували кліпом з ексклюзивними кадрами з фільму, який вийде в широкий прокат під Новий рік – 25 грудня. В відео MOZGI наспівують і справжній хіт першої частини "Скаженого Весілля" – пісню "Найкращий день". Вийшло настільки круто, що від оплесків у фіналі відео не стримався сам Назарій Запухляк (Юрій Горбунов).

Окрім учасників гурту MOZGI у кліпі з’являється ще один важливий герой франшизи,  жовтий Volkswagen Т1 – один з негласних символів проєкту, побачити який також можна у тизерній кампанії до стрічки та у самому фільмі. За сюжетом відео саме на цьому жовтому фольксвагені MOZGI приїжджають на весілля героїв.

Пісня "СВ2" також стане центральною музичною темою першого офіційного трейлера до фільму "Скажене Весілля 2". Широкий реліз трейлера відбудеться наступного тижня.

Нагадаємо, що знімання другої частини комедії "Скажене весілля" стартували у серпні цього року. У центрі історії – Василь Середюк – турботливий батько, вірний чоловік, вправний господар. Минув рік, відколи молодша дочка вбралася у весільну сукню, як старша донька приводить у дім неочікуваного зятя. А отже, планується друге скажене весілля. І,щоб пережити його, Василю доведеться акумулювати всі свої сили і задіяти приховані резерви. На глядача чекатимуть нові герої, нові курйози і нові випробування.

Повʼязані теми:

Наступна публікація