Гурт "Тартак" продовжить виступати без Положинського

Гурт "Тартак" продовжить виступати без Положинського

Фото: facebook.com/TAPTAK

Про це повідомив екссоліст колективу.

Колишній лідер гурту "Тартак" Олександр Положинський, який декілька тижнів тому повідомив про відхід з колективу, повідомив фанам нову інформацію.

Так, у своєму відеоблогу у Facebook Положинський оголосив, що "Тартак" продовжить виступати, однак тепер вже з іншим солістом.

"Я можу з упевненістю заявити, що "Тартак" продовжує жити з новим вокалістом! Це для мене величезна радість сьогоднішнього дня... Вокаліст хороший, але я не чув його ще в "Тартаку" ... Я буду співпрацювати з моїм дорогим і рідним колективом, допомагатиму, як тільки зможу, можливо, з'явиться натхнення нову пісню написати. Чому б і ні?" – порозмірковував Положинський.

Окрім того, ексвокаліст "Тартака" анонсував й прийдешній виступ колективу. У новому складі він має відбутися 29 березня в столичному "Докер пабі".

Нагадаємо, 5 лютого незмінний лідер гурту "Тартак" Олександр Положинський заявив, що йде з колективу. Разом з тим він повідомив, що також не буде виступати в іншому проєкті – "Був’є". Виконавець поділився, що йому це рішення далося непросто, але він розуміє, що все робить правильно. Пізніше артист зізнався, що його мучить відчуття провини за те, що підвів і поціновувачів творчості, і музикантів з якими працював.

Повʼязані теми:

Наступна публікація