Хамайко – усмішкою, Камалія – голосом: заможні чоловіки розповіли, чим їх полонили другі половинки

Хамайко – усмішкою, Камалія – голосом: заможні чоловіки розповіли, чим їх полонили другі половинки

Хамайко – усмішкою, Камалія – голосом: заможні чоловіки розповіли, чим їх полонили другі половинки

Успішні бізнесмени поділилися, що шукали у жінках.

Не лише серед зіркових пар є подружжя-рекордсмени. Так, тривалими і міцними стосунками можуть похизуватися успішні бізнесмени, йдеться у "Світському житті".

Чоловіки-мільйонери розкрили свої критерії, за якими шукали майбутніх дружин.

У 90-х Андрій Оністрат – валютний міняла, у 2000-х – успішний банкір. У 24 заробив перший мільйон, у 34 – пробіг перший марафон. Другою дружиною та матір'ю чотирьох дітей бізнесмена стала манекенниця і ведуча "Сніданок. Вихідний" Валентина Хамайко. Майбутній чоловік пригледів її на конкурсі  моделей "Чорна перлина". Каже, що майбутня дружина його всім підкорила.

Валентина Хамайко з чоловіком та донькою / Фото: instagram.com/valentinakhamaiko

"Усмішка, запах, дотик. Валя взагалі вся подобається", - сказав Оністрат.

А от мільйонер Олександр Ярославський, який побудував на батьківщині стадіон, аеропорт, п'ятизірковий готель, також зумів збудувати міцні стосунки усім на заздрість. Його обраницею стала видна красуня з провінції Марина.

"Аксіома зрозуміла – мають бути ноги, сідниці і, звичайно, її інтелект. Але це вже після усього іншого. У Марині взагалі багато цінних якостей. Перше – це її терпіння, у неї завжди був закритий рот. Те, що вона говорила дуже мало, це було дуже цінно", - зізнався мільйонер.

Марина та Олександр Ярославські з дітьми

"Коли я з ним познайомилася він не був настільки відомий, як зараз. Він для мене був якимось з бізнесменів. Ставити запитання: "Хто ти, чим займаєшся?" я не стала. Це вже я потім зрозуміла. Він мене зачарував своєю наполегливістю", - своєю чергою поділилася обраниця заможного бізнесмена.

Як підкорити мільйонера – гайд від найуспішніших багатіїв

Як підкорити мільйонера – гайд від найуспішніших багатіїв

Пакестанець Мохаммад Захур приїхав до України студентом, а  з часом став металургійним магнатом. Екзотичний багатій ще на початку 2000-х поклав око на вдвічі молодшу від себе українську співачку Камалію.

"Був подвійний удар – краса з сильним голосом. Вона просто мене повалила", - зізнався Захур і додав, що вони одружилися через два місяці після знайомства.

Ось уже майже 20 років цей тандем тішить український шоу-бізнес.

Камалія з чоловіком та дітьми / Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

"Біля плити я не стою, борщі я не варю вже давно. Мені Захур ще на початку нашого сімейного життя, він мені заборонив цим займатися. Він одразу найняв персонал і сказав, що дружина має приділяти чоловіку увагу, коли той приходить з роботи", - прокоментувала Камалія.

"У нас чому це все йде. Тому що друга сторона у нас настільки розуміюча, що ніколи суперечки не бувають, щоб двосторонні. Інша сторона також здає свою позицію і все", - пояснив Мохаммад Захур.

Повʼязані теми:

Наступна публікація