Гіларі Клінтон пообіцяла Каньє Весту місце в уряді

Гіларі Клінтон пообіцяла Каньє Весту місце в уряді

Каньє Вест може стати віце-президентом США / Фото: instagram.com/kimkardashian

У чоловіка Кім Кардашян з'явився шанс сісти в крісло держслужбовця.

Шанси чоловіка світської левиці Кім Кардашян зайняти місце в уряді США стрімко зростають: після підтримки Трампа в його прагненні стати президентом свою протекцію Каньє Весту пообіцяла Гіларі Клінтон.

Потенційний кандидат в президенти США від демократів заявила, що може запропонувати реперу посаду держслужбовця у разі своєї перемоги на виборах, повідомляє NME.

Однак, гучні амбіції стосовно президентського крісла артистові поки що доведеться притримати, оскільки вона сама планує залишитися на другий термін.

При цьому, колишня перша леді все ж готова, в разі своєї перемоги, запропонувати чоловікові Кардашян яку-небудь державну посаду, щоб артист міг отримати "додатковий досвід".

"Це може бути роль посланця або яка-небудь інша, залежно від його вибору", — сказала політик, зазначивши, що вона готова розглянути будь-яку кандидатуру на посаду віце-президента.

Музикант і продюсер Каньє Уест висловив своє бажання балотуватися на пост президента США в 2020 році під час вручення премії MTV Video Music Awards. Таким рішенням він, правда, абсолютно збентежив свою дружину.

Чи судилося реперу перетворитися на чиновника стане відомо після виборів Президента США, які відбудуться восьмого листопада 2016-го року.

Нагадаємо, Інтернет-юзери висміяли бажання Каньє Уеста стати президентом США.

Повʼязані теми:

Наступна публікація