Хлое Кардашян вперше прокоментувала своє рішення залишитися з бойфрендом-зрадником

Хлое Кардашян вперше прокоментувала своє рішення залишитися з бойфрендом-зрадником

Хлое Кардашян вперше прокоментувала своє рішення залишитися з бойфрендом-зрадником

Фото: instagram.com/khloekardashian

Зірка реаліті-шоу відповіла шанувальникам, чому не розійшлася з Трістаном Томпсоном.

Американська зірка реаліті-шоу Хлое Кардашян, яка за версією ЗМІ нещодавно забрала доньку і поїхала від бойфренда, виявляється все-таки перебуває з ним у стосунках.

33-річна знаменитість вперше порушила мовчання і прокоментувала своє рішення залишитись з Трістаном Томпсоном, який її зрадив.

На такий вчинок Хлое спровокували шанувальники, які не розуміли, чому молода мама досі не покинула бойфренда-зрадника.

У понеділок одна з прихильниць Кардашян написала в Twitter пост, у якому висловила своє захоплення зіркою та занепокоєння її стосунками з Трістаном.

"Я обожнюю Хлое Кардашян, переживаю за неї і розчарована тим, що вона залишилася з цим Трістаном. На словах вона вихваляє жінок, що мають високу самооцінку і здатних піти. Вона лицемірка", - написала фанатка.

На що Хлое неочікувано вирішила відповісти дівчині і розставити усі крапки над "і".

"Не зовсім так. Ви не знаєте, що відбувається у нас вдома, і які сили потрібні для відновлення і подальшого життя. Я пишаюся своєю силою. Ціную вашу думку", - відповіла Кардашян.

Нагадаємо, в квітні, коли Хлое Кардашян перебувала на 9 місяці вагітності стало відомо, що її бойфренд та батько дитини Трістан Томпсон її зраджував. Через скандал зі зрадою, відео якої потрапило у Мережу, у Кардяшян почалися передчасні пологи в результаті яких на світ з’явилася донька Тру.

Повʼязані теми:

Наступна публікація