Хлопець з Анголи та багатодітний батько спробують свої сили на "Голосі країни-9"

Хлопець з Анголи та багатодітний батько спробують свої сили на "Голосі країни-9"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Боротьба за останні місця у команди стала ще сильнішою.

Цієї неділі, 24 лютого, о 21:00 глядачі телеканалу "1+1" побачать передостанній випуск "сліпих прослуховувань" проекту "Голос країни-9".

Сильних учасників у "Голосі країни-9" настільки багато, що тренерські команди вже майже заповнені. Але вокалістів, які мріють потрапити до проекту, залишилось немало. Чи вдасться в шостому випуску зірковим наставникам знайти останніх учасників у свої команди, глядачі дізнаються вже скоро.

Вже у неділю ми побачимо, чи зможе молодий вчитель музики звичайної сільської школи не підвести надії своїх юних учнів і потрапити на сцену, аби здійснити свою мрію про успішну кар’єру артиста. Богдан Богословець – перший музикант у себе на селі. Якось у нього був сольний концерт в Солотині, який перетворився на аншлаг.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Голос країни – це буде мій перший поштовх на тернистому шляху до вокального успіху. Я вірю, що на мене чекає чудове майбутнє", - каже Богдан Богославець.

26-річний Енрікеш Жоао Персіндо з Анголи вже давно живе в Україні й працює репетитором з англійської мови в дитячому садочку.

"Музика і діти – це найголовніше, що є у мене в житті. На "Голос країни" я прийшов, щоб заявити про себе, як про музиканта. Тому мені потрібен апгрейд, аби я зміг показати всі свої музичні здібності. Для цього потрібен професійний вчитель. Я сподіваюся, що на проекті я зможу його знайти і вже не буду самоучкою", - розповів учасник.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

На "Голос країни" приїде 53-річний багатодітний батько, який заспіває дуже чуттєву композицію Bryan Adams "I do it for you". Свій виступ він присвятить дружині, яка колись давно повірила у нього і підтримала його бажання займатися музикою.

Також на сцену проекту вийдуть 16-річна Аделіна Шевченко з міста Київ, 24-річна Катерина Гудим, 31-річний одесит Андрій Карпов та інші яскраві самородки.

Чи вдасться цим вокалістам проявити свій хист та повернути крісла тренерів, глядачі каналу "1+1" дізнаються вже цієї неділі о 21:00.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що онлайн-відбір #другийшанс, який мав завершитися цієї неділі, продовжено до 14 березня. Про це на головній сторінці проекту повідомив популярний український співак LAUD. Учасник "Голосу країни-6" також здивував підписників новиною про те, що він стане одним із "онлайн-тренерів" проекту #другийшанс, які обиратимуть 8 найталановитіших вокалістів серед Топ-50.

Ще більше цікавих виступів та яскравих вокалістів можна побачити в новому сезоні "Голосу країни" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація