"Холостячка-2" Злата Огнєвіч вперше розповіла, як її вдарив колишній

"Холостячка-2" Злата Огнєвіч вперше розповіла, як її вдарив колишній

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Артистка пригадала свої перші стосунки.

Українська співачка Злата Огнєвіч, яка стала головною героїнею шоу "Холостячка-2", пригадала свої стосунки з чоловіками.

Так, перший серйозний роман артистка закрутила в студентські роки, йдеться у програмі "Зірковий шлях". Її обранцем став хлопець, який навчався у духовому відділенні. Пара зустрічалася близько трьох років, а коханий планував створити зі Златою сім’ю. Втім, стосунки розпалися через те, що вони змінилися.

Також зірка зустрічалася з хлопцем, який одного разу підняв на неї руку.

"У нас була така італійська сімейка, дуже гарячі стосунки. Ми били посуд на кухні, кричали одне на одного. Тобто це має вигляд, напевно, дуже сексуально в якомусь кіно італійському, але в житті, повірте мені, це жодного, особисто мені, задоволення не приносило. І дійшло до того, що він мене вдарив по обличчю та пішов з дому охолонути, і коли він повернувся, я сказала: "Все, збирай валізи, на цьому все закінчено". Це була остання крапля", – пригадала співачка.

Виконавиця додала, що потім обранець плакав та на колінах перепрошував кохану. Втім, Злата сказала, що після інциденту боїться його: "Якщо ти раз зі мною зробив таке під час нашої сварки і не можеш себе тримати в руках, що буде далі".

Нагадаємо, раніше редакція сайту ТСН.ua розповіла, що відомо про особисте життя героїні шоу "Холостячка-2" Злати Огнєвіч. Співачка вважає, що їй щастило на покидьків.

Повʼязані теми:

Наступна публікація