Хосе Каррерас отримав в Києві солодкий подарунок і познайомився з першою леді

Хосе Каррерас отримав в Києві солодкий подарунок і познайомився з першою леді

Всесвітньо відомий тенор виступив в Києві з прощальним концертом

Відомий іспанський тенор Хосе Каррерас в минулий вікенд дав прощальний концерт у столичному Палаці "Україна". Публіка тепло прийняла метра і чотири рази викликала на біс.

Разом з Каррерасом в цей вечір на сцені виступила відома прима українського походження Наталія Ковальова, яка вже понад 16 років є солісткою Дюссельдорфської оперного театру.

Своєю увагою цю культурну подію відзначили багато політиків і посли. Зокрема, на концерті була присутня перша леді України Марина Порошенко разом з дітьми і батьками. Після виступу вона навідалася до Каррераса в гримерку, щоб подарувати букет ніжно-рожевих троянд.

Чекав тенора і ще один сюрприз: як подарунок на 70-річний ювілей, який він відсвяткував 5 грудня кондитер Public cafe Петро Чедія підніс прославленому музикантові величезний торт з його шоколадною копією. Перед цією зустріччю кондитер так перехвилювався, що не спав чотири доби. "У кожен свій торт я вкладаю душу", - зізнався Петро Чедія. За словами кондитера, в цей кулінарний шедевр було вкладено стільки сил і ресурсів, що оцінити його вартість неможливо.

Після концерту співак особисто проконтролював, щоб водій завантажив торт в машину, і після прибуття в готель за пізньою вечерею в колі своєї команди оцінив його смак.

А вранці метр вже полетів на приватному літаку до Одеси, де 20 грудня він дасть свій прощальний концерт для всіх одеситів і гостей Південної Пальміри в місцевому оперному театрі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація