Хворий на коронавірус Пласідо Домінго розповів, як почувається

Хворий на коронавірус Пласідо Домінго розповів, як почувається

Фото: Associated Press

Тенор опублікував пост на своїй сторінці у Facebook.

Відомий іспанський тенор Пласідо Домінго прокоментував свій стан.

79-річна зірка опери вперше після повідомлення про зараження коронавірусом, вийшов на зв'язок з шанувальниками у Facebook і розповів, як почувається.

За його словами, останнім часом у соціальних мережах та пресі було поширено багато заплутаної та неправильної інформації про його здоров'я, тому він повідомив про це особисто.

"Я вдома, і я почуваюся добре. На щастя, з першого ж симптому я, як завжди, перебував під наглядом лікаря, враховуючи мій вік та супутні хвороби, тому інфекцію COVID-19 запідозрили одразу, і це мені дуже допомогло. Зараз продовжую терапію і відпочиваю", - заявив Домінго.

Також він зауважив, що дуже хвилюється за тих, хто хворіє, і всіх, хто працює, щоб врятувати життя та закликав залишатися вдома, щоб бути в безпеці.

Нагадаємо, оскільки через похилий вік Пласідо Домінго належить до групи ризику, то нещодавно було ухвалене рішення щодо його госпіталізації в одну із приватних лікарень мексиканського міста Акапулько, де він подолав найкритичнішу частину хвороби та вже за декілька днів тенор був виписаний.

Повʼязані теми:

Наступна публікація