"І четвертого розміру очі": українські зірки пояснили, що в протилежній статі вважають найпривабливішим

"І четвертого розміру очі": українські зірки пояснили, що в протилежній статі вважають найпривабливішим

Фото: lifeacademy.ru

Відповідали на питання як чоловіки, так і жінки.

Український бомонд закликали розповісти, які частини тіла кожен цінує найбільше в представниках протилежної статі. Тобто на що звертає увагу в першу чергу при знайомстві, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Відповіді були подекуди несподіваними, і серед них вималювався відвертий фаворит. "Люблю очима, як і будь-яка жінка. Друге, на що я звертаю увагу після очей, це руки", - каже балерина Катерина Кухар. "Багато жінок звертають увагу на взуття. Мені важливо, щоби чоловік носив доглянуте взуття. Також я звертаю увагу на пальці рук чомусь", - зізналася хореограф Олена Шоптенко. "Якщо тембр голосу задіває в мене струни, то я можу пропасти", - розповіла співачка Марія Бурмака. "Щоб не було там більше ста кілограмів", - встановила планку співачка Тоня Матвієнко.

Взуття, пальці та очі: що приваблює український бомонд у протилежній статі

Взуття, пальці та очі: що приваблює український бомонд у протилежній статі

Чоловіча версія відповіді на питання була більш цілісною. "Мабуть, чоловік звертає на груди і сідниці увагу. Але більше – очі. Інтонація, як говорить", - вважає радник глави МВС Євген Тєрєхов. "Очі. Очі – це дзеркало тебе, тому ти бачиш, як на тебе дивиться жінка, чи ти їй подобаєшся, чи ні. Для чоловіків це дуже важливо. Для чоловіків це найважливіше в житті – як на них дивиться жінка", - твердить режисер Семен Горов. Його думку розвиває шоумен Ілля Ноябрьов. "Є таке поняття – очний роман. Це коли нічого не відбувається між чоловіком і жінкою, але вони дивляться одне одному в очі так багатообіцяюче", - пояснив він.

Кореспондент ТСН Дар’я Счастлива

Повʼязані теми:

Наступна публікація