Ігор Ласточкін розповів про листування з Зеленським під час обміну військовополоненими

Ігор Ласточкін розповів про листування з Зеленським під час обміну військовополоненими

Ігор Ласточкін розповів про листування з Зеленським під час обміну військовополоненими

Фото: instagram.com/lastochkin_igor

Гуморист зізнався, що не чекав на відповідь президента.

Відомий український комік та переможець проєкту "Танці з зірками" Ігор Ласточкін став новим героєм програми Позитива та Потапа 2POPODCAST.

У випуску шоумен поділився, як одного разу листувався зі своїм добрим знайомим, президентом України Володимиром Зеленським.

"У мене був телефон Зеленського, але я ніколи не дзвонив, нічого не писав. Але, коли був перший обмін військовополоненими, я дивився це все по телевізору з комом у горлі. Такий момент був дуже делікатний, сильно зворушливий. І я думаю - дай напишу. Написав "Дякую за те, що ти людина" - без претензії на відповідь. І він мені відповів "Дякую за підтримку", і далі написав "Готуйся, ти наступний". Я ще відповів "Та ні, я так не вивезу точно", - пригадав Ласточкін.

Окрім того, комік поділився, що у лютому серйозно перехворів. Артист не виключає того, щоу нього міг бути новий коронавірус.

"19 лютого ми знімали одну невелику сцену для "Ліги Сміху" на вулиці, я переохолодився і вийшло так, що почав кашляти. Постійно кашляв і не міг зрозуміти, що відбувається. Це ще не було коронавірусного буму. Симптомів не було. Після того, як пропив п'ять днів антибіотики і прийшов на контрольну перевірку, мене відправили на КТ, яке виявило у мене лівостороннє запалення. Не можу заперечувати, що це не коронавірус, але дуже сподіваюся", - прокоментував Ласточкін.

Нагадаємо, що минулого року Ігор Ласточкін з красунею-дружиною та підрослим сином знялися у родинній фотосесії. Шоумен розповів, чи ревнує його дружина до фанаток.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація