Імена півфіналістів та вдвічі більше виступів: як минув чвертьфінал "Танців з зірками"

Імена півфіналістів та вдвічі більше виступів: як минув чвертьфінал "Танців з зірками"

Імена півфіналістів та вдвічі більше виступів: як минув чвертьфінал "Танців з зірками"

Фото: instagram.com/tanci1plus1

За підсумками ефіру вже вкотре лідером стала пара Анни Різатдінової та Олександра Прохорова.

Щойно на каналі "1+1" минув чвертьфінал "Танців з зірками", у якому стали відомі імена чотирьох пар-півфіналістів. 

Сьогодні на паркеті за учасників вболівали запрошені зірки українського шоу-бізнесу, які своїми музичними виступами супроводжували номери учасників.

Крім того, щоб продемонструвати майстерність, набуту за 12 тижнів, учасникам доведеться прийняти новий виклик і показати під час ефіру одразу по два танці. 

Так, пара Володимира Остапчука та Ілони Гвоздьової під популярний хіт гурту "Время и Стекло" "Лох" виконали запальний хіп-хоп. 

Цікаво, що Надя Дорофєєва та Позитив стали також ведучими балкона. Улюблений гурт мільйонів буде зустрічав та підтримував зірок після виступів та першим дізнавався оцінки суддів.

Другим танцем пари стала пристрасна румба під ніжну композицію Historia de un mour.

Пару Олени Кравець та Макса Леонова вирішила у сьогоднішньому ефірі підтримати популярна співачка JAMALA, яка виконала свою відому пісню "Верше, мій верше". Учасники, своєю чергою, під чуттєвий спів артистки продемонстрували зворушливий контемп.

Однак, хоч за рішенням суддів пара хоч і отримала достатньо високі бали, це не допомогло їм залишитися в проєкті і вони після номінації з Остапчуком покинули шоу. 

А от заради пари Вікторії Булітко та Дмитра Дікусара на шоу вперше за 15 років об’єдналися артистки Надія Мейхер і Альона Вінницька з першого легендарного складу "ВІА Гра". Дівчата "запалили" залу популярним хітом "Я не вернусь", під який пара виконала пристрасне танго.

А от олімпійська призерка Анна Різатдінова разом із своїм партнером Олександром Прохоровим продемонстрували джаз-модерн під супровід співачки katya, яку всі пам’ятають, як Ассоль. На шоу вона виконала свій дитячий хіт "Моя мама".

У сьогоднішньому ефірі свою прихильність одній із пар виказала і співачка, а також ведуча проєкту Тіна Кароль. Зірка у зухвалому образі супроводила своїм співом пристрасний танець Ксенії Мішиної та Євгена Кота.

Іншим танцем пари стала феєрична самба, яку вже нарекли небезпечною. Адже всі, хто показують цей латинський танець після Анни Різатдінової, отримують низькі оцінки. І учасники не стали винятком.

Окрім того, що Тіна Кароль підтримала учасників шоу на паркеті, вона також порадувала глядачів своєю новою піснею. За словами співачки композиціє є своєрідним життєствердним маніфестом, який покликаний вселити віру і надію в серця. 

У сьогоднішньому ефірі також стали відомі імені чотирьох пар, які потрапили у півфінал. Так наступної неділі глядачів своїми виступами порадують пари: Анна Різатдінова та Макс Леонов, Ксенія Мішина та Євген Кот, Володимир Остапчук та Ілона Гвоздьова та пара Вікторії Булітко і Дмитра Дікусара.

Наступний прямий ефір "Танців з зірками", у якому стануть відомі імена фіналістів проєкту відбудеться у неділю, 17 листопада, о 21:00 на каналі "1+1". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація