Інсайдер розповів, чому Джолі та Пітт передумали розлучатися

Інсайдер розповів, чому Джолі та Пітт передумали розлучатися

Фото: East News

Пара й не думає йти на примирення.

Новина про те, що голлівудське все ще подружжя Анджеліна Джолі та Бред Пітт передумали розлучатися занадто рано порадувала їхніх прихильників.

За словами джерел, близьких до пари, 42-річна Джолі та 53-річний Пітт й не думають миритися. Одна з причин – Бреда серйозно зачепили звинувачення дружини у тому, що він жорстоко поводився з дітьми та пиячив. Хоча в останньому Бред врешті зізнався в інтерв'ю.

За словами інсайдерів, подружжя не може дійти згоди щодо опіки над шістьма дітьми (Джолі хоче одноосібної), а також поділу спільного майна.

"Шлюбний контракт пари не в силах врегулювати всі майнові суперечки. Наприклад, Бред хоче зберегти нерухомість у Франції і розвивати власний винний бренд, а Анджеліна прагне продати це майно і віддати виручені гроші на благодійність. Інший приклад - колекція меблів початку XX століття, яка коштує десять мільйонів доларів. Анджеліна хоче продати і її, а також інші речі", - розповів інсайдер, пише TMZ.

Зазначимо, звістка про кінець Бранджеліни у вересні 2016-го шокувала численних фанів зірок. Причиною називали конфлікт Пітта із сином Меддоксом. Зірці також приписували факт удару підлітка у літаку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація