Ірина Білик замовила біометричний паспорт маленькому сину

Ірина Білик замовила біометричний паспорт маленькому сину

Ірина Білик замовила біометричний паспорт маленькому сину

Фото: facebook.com/bilyk.iryna

Зірка планує найближчим часом поїхати до Європи на відпочинок з родиною.

Українська співачка Ірина Білик, яка забрала свій біометричний паспорт, розповіла ТСН.ua, що замовила також документ і молодшому сину Табрізу.

За словами Ірини, її паспорт вже готовий, а от малюку його мають віддати протягом трьох місяців.

"Біометричні паспорти для себе і для Табріза - мого молодшого сина, ми замовили в компанії "Паспортний сервіс". Мій вже готовий, документи Табріза ми подали, і протягом трьох місяців прийдемо за ним уже разом з малюком", - сказала нам Білик.

Співачка поділилася, що з собою до паспортного сервісу Табріза не брала. Артистка принесла документи і фотографію хлопчика.

Ірина зізналася нам, що найближчим часом хоче разом з сином та чоловіком, режисером Асланом Ахмадовим, поїхати на відпочинок до Європи, а саме до Праги.

"Хочу найближчим вільним часом поїхати відпочивати всією сім'єю - з Асланом і Табрізом, тож ми з чоловіком дуже зраділи, дізнавшись про те, що такому маленькому можна вже зробити паспорт. Співробітники паспортного столу зустрічали мене з квітами! Мені було дуже приємно їхнє уважне ставлення. Сервіс на вищому рівні, величезний просторий офіс – це все дійсно виглядає по-європейськи!" - поділилася враженнями від відвідування паспортного столу Білик.

Нагадаємо, що у середині червня Ірина Білик вперше показала молодшого сина від Аслана Ахмадова.

Повʼязані теми:

Наступна публікація