Ірина Федишин показала стрункі ноги у новому кліпі з відомим діджеєм

Ірина Федишин показала стрункі ноги у новому кліпі з відомим діджеєм

Артистка та Bakun представили відео на спільний трек.

Співачка Ірина Федишин, яка показала свою розкішну квартиру на вісімнадцятому поверсі у Києві, разом з діджеєм Bakun представила відео на спільну роботу.

Артисти зняли кліп на відомий трек діджея "Просто танцюй".

"Він вже видавав цей трек, але цього разу він зробив нову версію цієї пісні і запропонував мені втілити у життя усі нові ідеї. Я з радістю погодилася!" – прокоментувала творчу колоборацію Ірина.

Режисером відео виступила Олена Вінярська. За словами Федишин, сюжет кліпу простий. У ньому знімальна команда хотіла показати, що щоб не трапилося у житті, треба навчитися все сприймати спокійно.

"Чи зламалися підбори, чи підгорів омлет, а ти просто танцюй, просто живи з посмішкою! Знімальний процес тривав майже добу. Було дуже весело танцювати разом з Bakunom, і кататися у нього на плечах. А ще ламати підбори на знімальному майданчику і розмальовувати себе червоною помадою", - прокоментувала роботу над відео виконавиця.

Зауважимо, що у жовтні Ірина Федишин вирушає у великий всеукраїнський тур. Окрім того, вже 25 грудня співачка готує масштабний різдвяний концерт у Києві у палаці "Україна".

Нагадаємо, що не так давно Ірина Федишин у купальнику з лимончиками продемонструвала стрункі ніжки. Артистка поділилася яскравими фото з відпочинку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація