Ірина Шейк вперше заговорила про розставання з Бредлі Купером

Ірина Шейк вперше заговорила про розставання з Бредлі Купером

Фото: Associated Press

Супермодель стала героїнею березневого випуску британського Vogue.

Популярна супермодель Ірина Шейк, яка не так давно прикрашала обкладинку японського Vogue, наразі стала героїнею березневого номеру британської версії видання.

Фото: instagram.com/irinashayk

Окрім ніжних знімків, якими Ірина поділилася у своєму Instagram, вона також дала велике інтерв'ю, в якому вперше відверто заговорила на тему стосунків з батьком своєї дитини, актором Бредлі Купером, з яким розійшлася в червні минулого року.

Фото: instagram.com/irinashayk

За словами 34-річної зірки вона щаслива від того, що пережила з Купером те, що між ними було.

"Я думаю, що в будь-які гарні стосунки ти приносиш і краще, і гірше - це просто природа людини. Дві прекрасні людини не обов'язково зможуть створити гарну пару. Я думаю, нам дуже пощастило пережити те, що було між нами. Однак життя без "Б" - це нове життя", - заявила Шейк.

Фото: instagram.com/irinashayk

Також модель прокоментувала стосунки з чоловіками в цілому.

"У мене сильна особистість, і я впевнена в тому, чого хочу, деякі чоловіки бояться цього. Якщо хтось йде з мого життя, то йде остаточно, я дійсно рву всі зв'язки. Думаю, деякі дійсно бояться цієї холодності. Мало хто знає, що під усім цим - добра, мила людина, яка плаче в інтерв'ю", - зізналася знаменитість.

Ірина додала, що відчуває, що повинна була народитися хлопчиком.

"Я завжди відчувала, що народилася не в тому тілі. Я відчувала, що повинна бути хлопчиком ... Не знаю чому. Може бути, тому що мій батько завжди хотів хлопчика", - підсумувала Шейк.

Нагадаємо, не так давно Ірина Шейк повернулася з відпочинку на Коста-Риці, звідки тішила своїх шанувальників відвертими знімками у бікіні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація