Ірину Шейк під час карантину заскочили у компанії колишнього Гайді Клум та Ембер Герд

Ірину Шейк під час карантину заскочили у компанії колишнього Гайді Клум та Ембер Герд

Фото: Associated Press

Зірці приписують стосунки з Віто Шнабелем.

Відому супермодель Ірину Шейк днями заскочили під час прогулянки у компанії відомого 34-річного арт-дилера Віто Шнабеля.

Віто Шнабель / Фото: instagram.com/vitoschnabelgallery

Як повідомляється у виданні Daily Mail, у якому і були опубліковані знімки пари, вони разом прогулювалися вулицями Нью-Йорка і зайшли до квартири Шнабеля.

На обличчях пари були маски, але перед будинком вони їх зняли.

З якою метою Ірина зустрілася з Віто - невідомо, однак безпечної дистанції, попри ризик поширення коронавірусу, вони не дотримувалися.

Користувачі одразу припустили, що між Шейк і Шнабелем роман, оскільки порушувати карантин і виходити з дому заради звичайної зустрічі не варто було б.

Зауважимо, що Віто Шнабель відомий своїми романами з знаменитими жінками. У його послужному списку стосунки з такими зірками як Лів Тайлер, Демі Мур та Ембер Герд, з якою він зустрічався не так давно. Але найбільш тривалим романом у Віто був з моделлю Гайді Клум. Вони зустрічалися впродовж трьох років.

Нагадаємо, не так давно Ірина Шейк вперше заговорила про розставання з Бредлі Купером і зауважила, що вона щаслива від того, що пережила з ним те, що між ними було. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація