Камбербетч у центрі Лондона вискочив з таксі, щоб врятувати кур'єра від грабіжників

Камбербетч у центрі Лондона вискочив з таксі, щоб врятувати кур'єра від грабіжників

Камбербетч у центрі Лондона вискочив з таксі, щоб врятувати кур'єра від грабіжників

Сміливий вчинок зірки вразив всіх, хто став свідком події.

Британський актор Бенедикт Камбербетч врятував кур'єра компанії, що доправляє продукти, від грабіжників.

Як повідомляє CNN, актор вискочив з таксі, коли побачив, як кур'єра на велосипеді атакують грабіжники у центральній частині Лондона. Компанія, у якій працює кур'єр, подякувала зірці.

"Дякуємо Бенедикту Камбербетчу за його хоробрість. Наші кур'єри – герої, і їхня безпека для нас понад усе, тож будь-яке насилля щодо них абсолютно неприпустиме. Від усіх представників нашої компанії: дуже вдячні", - йдеться у повідомленні компанії.

Кур'єр на велосипеді виконував замовлення, коли четверо чоловіків перегородили йому дорогу та почали штовхати, намагаючись забрати його ровер, повідомляє поліція Лондона.

Актор з дружиною на таксі проїжджали повз. Побачивши що коїться, Камбербетч вискочив з машини та почав відтягати агресивних молодиків з криком "дайте йому спокій!".

В результаті, велосипед залишився у його власника, а жодному з учасників конфлікту не знадобилась медична допомога.

Зв'язатись з зіркою вдалось лише виданню The Sun, проте коментар актора був коротким: "Ну так, я це зробив, ну я мусив, знаєте".

Нагадаємо, актор Бенедикт Камбербетч не поділяє бажання Мартіна Фрімена припинити знімання в серіалі "Шерлок". Нещодавно Мартін Фрімен зізнався, що через галас навколо нового сезону "Шерлока" він, на відміну від свого серіального напарника Бенедикта Камбербетча, більше не хоче повертатися на знімальний майданчик серіалу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація