Каменських пригадала, як її хрещена Алла Кудлай з пі-джейками виступала

Каменських пригадала, як її хрещена Алла Кудлай з пі-джейками виступала

Каменських пригадала, як її хрещена Алла Кудлай з пі-джейками виступала

Фото: Світське життя

Співачка поділилася кумедним випадком, який стався під час святкування її дня народження.

Українська співачка Настя Каменських, яка зворушливо привітала тата з днем народження, і сама нещодавно відсвяткувала свій, йдеться у "Світському житті".

Цікаво, що незважаючи на те що Потап і Настя вже не існує як дует, виконавці разом святкували свої дні народження. Пара організувала бразильську вечірку.

"Мені захотілося свята, а Потап не знав, що робити з його вечіркою. Просто так склалося. А про бюджет, то завдяки нашим іменам, в нас усе по-дружньому, якось так і декорації влаштувались, і місце", - повідомила Настя.

Також співачка зізналася, що має цілу колекцію подарованих парфумів, з якими вже не знає що й робити.

"Ті люди, які не знали, що дарувати, подарували парфум і я вже можу відкрити маленький магазин, в якому я буду продавати парфуми. Багато мені подарували цих парфумів, всі вони дуже класні, але їх дуже багато", - зауважила виконавиця.

Настя Каменських розповіла, як святкувала день народження

Настя Каменських розповіла, як святкувала день народження

Цікаво, що на вечірці серед запрошених були батьки Каменських та хрещена матір співачки - Алла Кудлай, з якою стався кумедний випадок.

"У нас така кумедна історія вийшла. На вечірці був запланований вихід дівчат-пі-джейок у досить відвертому вбранні. У ліфчику і в жовтих колготках. Оскільки у дівчат вихід був за планом, то не важливо, яка музика грала. І тут тьотя Алла вирішила нас привітати і заспівати свої пісні. І от вона співає "Красива жінка незаміжня", а на задньому плані танцюють ці дівчата. Це було так прикольно. Ми нещодавно з нею зустрічалися, вона сказала, що так соромно, а я їй сказала, що їй потрібно брати цей балет і всюди виступати", - пригадала виконавиця.

Нагадаємо, нещодавно Настя Каменських, яка відсвяткувала своє 31-річчя знялася у яскравій фотосесії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація