Канал "1+1" покаже бенефіс "Вечірнього Кварталу" у Юрмалі

Канал "1+1" покаже бенефіс "Вечірнього Кварталу" у Юрмалі

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Спеціальний випуск вийде в ефір 10 вересня о 21:00.

10 вересня в 21:00 в ефірі каналу "1+1" покажуть "Вечірній Квартал. Бенефіс" - спеціальний випуск з Юрмали.

В рамках першого фестивалю українського гумору і музики Made in Ukraina, який студія "Квартал 95" провела цього літа в Латвії, відбувся масштабний концерт.

Захід проходив в легендарному залі Юрмали - "Дзінтарі". Акторський колектив представив латвійцям та гостям країни свої нові номери, а також показав найкращі скетчі. У концерті "Вечірній Квартал. Бенефіс", разом з акторами "Кварталу" також взяли участь відомі українські виконавці: тренери проекту "Голос країни-7" Тіна Кароль, Потап і Mozgi, а також Оля Полякова, група "ТІК" та група DZIDZIO.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Хвилювалися перед виходом на сцену - інший зал, інший глядач. А чи зрозуміють? А якою буде оцінка? Але вже на першому номері стало зрозуміло, що все вийде. Нас дивилися і слухали уважно, жадібно. Дуже добре реагували не тільки на загальнозрозумілі теми, а й на політичні номери. 3-годинний концерт відбувся на одному диханні, і що особливо приємно, за цей час глядачі не втомилися від гумору, над фінальними жартами сміялися нітрохи не менше, ніж над першими. Упевнений, що після такого прийому, фестиваль в Юрмалі стане щорічною традицією", - коментує Володимир Зеленський.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Гості заходу звернули увагу на помилку в назві фестивалю - Made in UkrainА. Адже Made in - англійською, а Ukraina - латиською. Організатори стверджують, що це прояв поваги до країни, яка так гостинно прийняла проект.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Фестиваль Made in Ukraina відбувся з великим розмахом. Вперше разом з компанією акторів студії "Квартал 95" приїхали майже всі українські топ-зірки. Все обладнання та технічну команду організатори привезли з України. В цілому за 4 дні заходу пройшов український ярмарок і чотири концерти - великий концерт-відкриття в центрі Риги і три концерти в Юрмалі - і три концерти - "Вечірній Квартал. Бенефіс", "Ліга Сміху. Літній кубок" і "Юрмалето", телеверсії яких українські глядачі зможуть побачити вже цієї осені на каналі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація