Канал "1+1" зніме серіал за всесвітньо відомим форматом, включеним до Книги рекордів Гіннеса

Канал "1+1" зніме серіал за всесвітньо відомим форматом, включеним до Книги рекордів Гіннеса

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Адаптація буде називатися "Моя улюблена Страшко".

Телеканал "1+1" придбав права на адаптацію всесвітньо відомого колумбійського серіального формату "Betty la fea" або "Ugly Betty", що в перекладі означає "Неприваблива Бетті".

Українська, адаптація буде називатися "Моя улюблена Страшко" і зніматиметься українською мовою.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Серіал розповість про життя дівчини, яка влаштувалася на роботу асистентом директора великої косметичної компанії. Потрапивши в світ красивих і багатих, героїня відчуває себе незатишно, але вона не з тих, хто біжить від викликів. Вона доводить своєю працьовитістю, що приваблива зовнішність і модний одяг — це не головні якості в людині. І навіть її бос починає бачити в головній героїні щось більше, ніж просто "сіру мишку"-помічницю.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

"Betty la fea" був включений в Книгу рекордів Гіннеса 2010 роки як найуспішніша теленовела в історії, яка транслювалася в більш ніж 180 країнах, дублювалася 25 мовами й була адаптована у понад 20 країнах світу.

Українська адаптація серіалу буде відрізнятися від оригінального формату. Знята в жанрі драмеді, вона відобразить реалії сучасного життя українців у великому місті, їхні проблеми та виклики.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Головні ролі виконають українські актори. Їхні імена оголосять вже незабаром.

Ми пропонуємо глядачеві зануритися в світ людей, які віддані своїм талантам, цілям змінювати світ на краще. Завдяки прекрасним характерам, прописаним у форматі, і блискучій драматургії, ми побачили чудову можливість поговорити про сучасний світ, який так швидко змінюється, в якому змінюється роль жінки, погляди на зовнішню красу, модні тренди. Адже з часів, коли був придуманий формат, світ змінився колосально: і для всіх стало важливо говорити про соціальну відповідальність тих, хто потрапляє на обкладинки журналів і стає обличчям рекламних кампаній. Але чи настільки наше суспільство вже вільно від стереотипів? Або зустрічають і сьогодні "за одягом"? Чому зіткнення двох світів, великої компанії людей з сяючими посмішками і маленької некрасивої дівчини зі спального району, виявляється рівним за силою сторін? Обговорюючи ці всі питання ми і шукаємо нашу сучасну українську Бетті - це цікавий творчий виклик для всієї команди

зауважиила головний продюсер серіалів та фільмів "1+1" Олена Єремєєва.

Над виробництвом нового серіалу на замовлення "1+1" буде працювати українська кінокомпанія "Кінороб".

Генеральний продюсер від телеканалу "1+1" - Кривицький Максим, продюсери - Єремєєва Алена, Жукова Дарина, шоураннер - Ніна Шуліка.

Продюсери від кінокомпанії "Кінороб" - Єгор Олесов, Юрій Прилипко, режисери-постановники - Максим Мехеда, Аліна Бухтіярова, головний автор - Ярослав Войцешек. Оператори-постановники - Ярослав Пілунський, Тимофій Аврамчук. Художник-постановник - Андрій Гречишкін.

Повʼязані теми:

Наступна публікація