Кардашян топлес показала, як "підготувати" груди до відвертого вбрання

Кардашян топлес показала, як "підготувати" груди до відвертого вбрання

Кардашян топлес показала, як "підготувати" груди до відвертого вбрання

Кардашян вразила сміливими фото

Реаліті-зірка поділилася дуже відвертими фото.

Зірка реаліті-шоу Кім Кардашян, яка постала у новому іміджі та з глибоким декольте на показі чоловіка, вже мало кого може здивувати фото в стилі "ню".

Проте світлина, якою світська левиця поділилася у своєму Instagram, збентежила прихильників. На фото Кардашян позує топлес, а її пишні форми ледь прикриває … скотч.

Як пояснила Кардашян, таким чином вона хотіла розповісти фанатам, як її груди у відвертих вбраннях завжди виглядають ідеально.

"Поділюся з вами секретом ідеального декольте на фотографіях. Накладіть липку стрічку і зафіксуйте в потрібному положенні. Доведеться трохи попрацювати, але повірте мені, це того варте!" - запевнила зірка.

Кардашян наголосила, що перш ніж закріпити стрічку на тілі слід переконатися, що шкіра досить суха і на ній слідів крему або масла для тіла.

Кардашян вразила сміливими фото / Фото: instagram.com/kimkardashian

До слова, пікантні фото були зроблені декілька років тому, проте шанувальники Кардашян впевнені, що і зараз їхній кумир користується цим прийомом.

Нагадаємо, пишногруда Кім Кардашян у прозорому гольфі та шубці а-ля "Круелла" вийшла в світ. Зірка потроху повертається до світського життя.

Повʼязані теми:

Наступна публікація