Кастинг для тренерів та інтернаціональні учасники: цікаві факти про проект "Голос. Діти"

Кастинг для тренерів та інтернаціональні учасники: цікаві факти про проект "Голос. Діти"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Творці шоу влаштовують для артистів тракти в реальній атмосфері шоу.

У неділю, 26 травня, на телеканалі "1+1" відбулася прем'єра дитячого вокального проекту "Голос. Діти".

Ми зібрали ТОП-5 цікавих фактів про проект, які розкривають секрети шоу.

Інтернаціональні учасники. "Голос. Діти-5" – це можливість показати свій талант на весь світ і розпочати шлях до мрії. У кожному сезоні на проект приїжджають учасники з різних країн, які переконані, що саме на українському проекті вони можуть бути почутими. Так, в "Голос. Діти-5" беруть участь талановиті вокалісти не тільки з України, а й з Казахстану, Грузії, Вірменії, Молдови та інших країн.

Маленькі великі таланти. Юні учасники проекту не лише сильні вокалісти, а й наділені різнобічними талантами. Наприклад, 13-річна учасниця п'ятого сезону Софія не тільки пише власну музику, а й уже вивчає мову програмування і IT-технології. Максим з Чернівців - призер кубка світу з панкратіону (змішана боротьба). Прийшов на "сліпі прослуховування" і майбутній стиліст-перукар Микита.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Зіркові тренери теж проходять кастинг. Посісти одне з червоних крісел мріє багато українських зірок. Телеканал 1+1 прислухається до побажань глядачів і запрошує до проекту найпопулярніших виконавців, які задають тренди, та є головними ньюзмейкерами, і чиї пісні б'ють рекорди хіт-парадів. Але, щоб стати тренером "Голосу. Діти", кожен артист проходить тракти в реальній атмосфері шоу. Вже після цього команда проекту ухвалює фінальне рішення щодо участі в шоу. У п'ятому сезоні наставниками юних вокалістів стали співачка і молода мама Джамала, хітмейкери, солісти гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва та Позитив, а також кумир всіх дітей і дорослих, артист Дзідзьо.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Понад 500 осіб працює над проектом. Штатні співробітники та підрядники протягом усього проекту працюють над створенням шоу: це монтажери, освітлювачі, оператори, режисери, гримери, стилісти. Всі вони створюють грандіозне шоу національного масштабу, яке визнане однією з найкращих адаптацій проекту The Voice у світі.

Учасники можуть автоматично потрапити до наступного сезону. Діти, які не встигли виступити на сцені на етапі "сліпих прослуховувань", автоматично потрапляють на знімання у наступному сезоні. У новому сезоні двоє учасників з минулого сезону автоматично потрапили на вибір наосліп "Голосу. Діти-5".

Нагадаємо, що перший випуск "Голосу. Діти" став найкращою програмою дня за аудиторією 18-54, Україна (рейтинг 4.2%, частка 14,0%) і по 18-54 50К + (4.0% / 13.8%).

На перших сліпих прослуховуваннях "Голос. Діти-5" тренерів підкорила маленька Тіна Тернер, вокаліст з голосом Елвіса Преслі і хлопчик з Грузії, який зворушив до сліз всю Україну.

Ще більше цікавих виступів і яскравих вокалістів можна побачити у новому сезоні "Голос. Діти-5" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація