Катерина Бужинська у східному вбранні засвітила пишний бюст

Катерина Бужинська у східному вбранні засвітила пишний бюст

Фото: instagram.com/buzhynska

Співачка порадила, як носити декольте у 2020 році.

Популярна співачка Катерина Бужинська поділилася з шанувальниками доволі відвертим фото.

На своїй сторінці в Instagram 41-річна зірка опублікувала фото, на якому позувала у блакитному східному вбранні.

На знімку Катерина у прикрашеному ліфі підкреслила пишне декольте, про яке вирішила поговорити у дописі до фото. Співачка дала власні поради, як носити декольте.

Фото: instagram.com/buzhynska

Як носити декольте в 2020! Жіноча сексуальність - улюблена тема модних дизайнерів. Давайте узагальнимо основні моменти, які допоможуть носити декольтованих наряд з гідністю: Декольте має бути одне, тому виключіть інші оголені "моменти". 2.Оцініть виріз з точки зору естетики. Чи подобається вам, як воно на вас сидить? Чи не показуєте ви зайвого? Чи комфортно вам у такому відвертому образі? Якщо з цим все в порядку, переконайтеся, що стан вашої шкіри на грудях дозволяє її відкрито демонстріровать. 3.Ідеально, якщо поділ сукні з витонченим вирізом на грудях доходить хоча б до коліна. Об'ємна спідниця також більш краща, ніж обтягуючий карандаш. 4.Якщо мова йде про топі з вирізом, ідеальним компаньйоном для нього стануть класичні брюки. Будь-наряд з пікантними деталями пропускайте через фільтр своїх відчуттів. Якщо вам комфортно і ви відчуваєте себе королевою, значить, все зроблено правильно

порадила Катерина

Шанувальники оцінили як знімок так і поради виконавиці, відзначивши її красу.

  • Дуже розкішна жінка!
  • Східна Принцеса!
  • Ви тут найсексуальніша богиня!
  • Катюша, ти божественна!

Нагадаємо, не так давно Катерина Бужинська захопила прихильників своєю новою ефектною світлиною, на якій позувала у відвертій сукні, яка чудово підкреслила її пишний бюст. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація