Катерина Кухар та Іраклі Макацарія стануть учасниками масштабного зіркового шоу "Ліпсінк батл"

Катерина Кухар та Іраклі Макацарія стануть учасниками масштабного зіркового шоу "Ліпсінк батл"

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Зірки взяли участь у #lipsyncbattle_challenge.

6 березня о 20:20 на телеканалі "1+1" відбудеться грандіозна прем'єра нового шоу зіркових пародій під назвою "Ліпсінк батл", в якому візьмуть участь 36 зірок.

Ведучими шоу став репер ПТП і тренерка "Голосу країни", відома співачка Тіна Кароль.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Першими учасниками шоу стали актриса "Жіночого Кварталу" Олена Кравець, відомий танцівник Євген Кот, тренерка "Ліги сміху" Маша Єфросініна, співак Павло Зібров.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Днями телеканал "1+1" запустив другий яскравий проморолик, в якому з'явилися нові учасники шоу — Іраклі Макацарія, який перевтілиться у світову зірку Джастіна Тімберлейка, і прима-балерина Катерина Кухар, яка втілила образ Майкла Джексона.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Джастін Тімберлейк зі своїм талантом завжди мені імпонував. У нас з ним є спільний кумир - Майкл Джексон, який був гуру в танцях. Це дуже відчувається на його концертах. Як тільки я почув про проект "Ліпсінк батл", насамперед захотів реалізувати на сцені образ Тімберлейка. Зараз я вчу міміку і його поведінку. Як ми всі знаємо, Тімберлейк один з кращих танцюристів, і ритм його танцю дуже складний, хоча на перший погляд, все виглядає легко і невимушено

зауважив Макацарія
Фото: пресслужба каналу "1+1"

Нагадаємо, "ліпсінк" — синхронний рух губ з музикою або іншими словами, виконання пісні під фонограму. За форматом шоу "Ліпсінк батл", відомі особистості перевтілюються в популярних артистів і "ліпсять" їхні головні хіти. Учасники "Ліпсінк батлу" розіб'ються на пари і влаштують справжню битву за звання кращого пародиста.

Кожну зіркову пару пов'язує якась життєва історія суперництва, кохання, дружби тощо.

Нагадаємо, нещодавно телеканал "1+1" запустив масштабний #lipsyncbattle_challenge в соціальних мережах, в якому зірки, популярні блогери і підписники "ліпсять" своїх улюблених виконавців. У челленджі вже взяли участь Катерина Кухар, ПТП, Євген Кот, Іраклі Макацарія, Маша Єфросиніна, Павло Зібров, а також блогери з більш ніж мільйоном підписників Ledboy1, Alex Black, Katе Nita.

Також спеціально до грандіозної прем'єри сенсаційного шоу "Ліпсінк батл" телеканал "1+1" створив унікальну Instagram-маску, завдяки якій кожен може опинитися на сцені шоу зіркових пародій.

Повʼязані теми:

Наступна публікація