Катерина Нікітіна розповіла, як потрапила до "Жіночого Кварталу": " Я викладала в дитсадку"

Катерина Нікітіна розповіла, як потрапила до "Жіночого Кварталу": " Я викладала в дитсадку"

Катерина Нікітіна / Фото: instagram.com/nikitkinna

Артистка пригадала, як мріяла танцювати у "Вечірньому Кварталі".

Українська акторка, танцівниця, зірка "Жіночого Кварталу" Катерина Нікітіна поділилася, як свого часу потрапила на проєкт.

У рідному Кременчуці, де Катерина навчалася на інженера комп'ютерних систем в університеті Остроградського, активна дівчина взялася організовувати різні заходи на факультеті і потрапила в дівочу команду КВК, йдеться у програмі ЖВЛ.

"Вони дізналися, що я сідаю на шпагат, ми одразу почали розкручувати цю тему якось по-цікавому. І після того все, цей шпагат за мною закріпився. Катя – шпагат", - пригадала артистка, яка професійно займається танцями.

Катя вчилася, паралельно викладала танці дітям і грала в КВК. Коли команда розпалася, потрапила до Кременчуцької збірної "Лукас", яку добре знають глядачі "Ліги Сміху".

Катя Нікітіна: хто для неї авторитет в сім'ї, де заробила свої перші гроші, як шпагат став "ізюминкою"

Катя Нікітіна: хто для неї авторитет в сім'ї, де заробила свої перші гроші, як шпагат став "ізюминкою"

Саме на "Лізі Сміху" таланти Катерини розгледіли і запросили на кастинг до "Жіночого Кварталу". Мить, коли прийшло найочікуваніше SMS, гумористка і досі пам'ятає в деталях.

"Це був день, я викладала в дитячому садочку. Я просто вибігаю з заняття, така дивлюся, - це SMS. Там істерика була така! Одразу мамі, бабусі, всім подзвонила, все у мене вийшло, там у всіх сльози. Я прийшла отака в сльозах, щаслива, діти малі так на мене дивляться: "Катерино Олексіївно, що з вами? Я кажу: "Та все добре". Довела заняття і потім додому швидко поїхала, там стіл накрили", - пригадала Катерина.

Катерина Нікітіна у білому третя ліворуч / Фото: Пресслужба студії "Квартал 95"

Як з'ясувалося, Нікітіна мріяла потрапити до "Кварталу 95" ще від дитинства:

"Я завжди мала дивилася "Квартал 95", там дівчата танцювали, і я завжди казала: "Боже, буде мені 18 років і я піду на кастинг туди танцювати". Все повернулося зовсім по-іншому, я з ними, але не танцюю. Ну, і танцюю теж, так", - сказала артистка.

Учасниці "Жіночого Кварталу", Катерина Нікітіна у білому праворуч / Фото: Пресслужба студії "Квартал 95"

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація