Катерина Осадча показала Олегу Ляшку пародію на нього

Катерина Осадча показала Олегу Ляшку пародію на нього

Катерина Осадча показала Олегу Ляшку пародію на нього

На світському заході Ляшко зустрівся із екс-підлеглою Златою Огнєвіч.

В новому випуску "Світського життя", який вийде в ефір вже сьогодні, у п'яницю, о 22:45 на "1+1", Катерина Осадча завітає на знімання Новорічного вогника одного з музичних каналів країни.

Як не дивно, до зірок шоу-бізнесу в гості завітав й політик Олег Ляшко. Зазначимо, що найбільше його були раді бачити екс-депутататка та колишня підлегла по партії Злата Огнєвіч та співачка Анастасія Приходько, яка нещодавно ледь не вступила до Радикальної партії, проте в останній момент змінила свої наміри.

Політик дуже схвально відгукувався про обох зірок та добре поставився до того, що зараз ані Злата, ані Анастасія не хочуть йти в політику.

"Нормальні люди в політику рідко йдуть", - критично підкреслив Ляшко.

Також напередодні зимових свят депутат поділиться з Катериною Осадчею планами щодо новорічного відпочинку.

А ведуча "Світського життя" покаже Олегу Ляшку пародії на нього, які дедалі стають популярніші серед телеглядачів та користувачів Інтернету.

Першим головного радикала спародіював семирічна зірка шоу "Маленькі гіганти" Євгеній Лебедин, а потім - телеведучий Олександр Скичко.

Чи має Олег Ляшко почуття гумору? Як епатажний політик поставився до пародій на себе? Усі подробиці - у "Світському житті", сьогодні, о 22:45, на "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація