Катерина Осадча розповіла, як голосувала з чоловіком Горбуновим

Катерина Осадча розповіла, як голосувала з чоловіком Горбуновим

Фото: instagram.com/kosadcha

Окрім того знаменитість поділилася, як готувалася з коханим до "Голосу країни".

Ведуча проектів "Світське життя" та "Голос країни", фінал якого відбувся минулої неділі, Катерина Осадча, розповіла, як готувалася до шоу разом з чоловіком Юрієм Горбуновим, йдеться у "Сніданку з 1+1".

За словами Катерини, у них з Юрієм не буває конфліктів чи непорозумінь на знімальному майданчику "Голосу", оскільки вони ретельно готуються до шоу вдома.

"Нам дуже зручно бути телевізійною парою, тому що ми пара у житті. Ми готуємося до ефірів разом, ми розподіляємо ролі, тексти заздалегідь. Тобто в нас злагода, доброта і мир на сцені", - прокоментувала Осадча.

Фото: instagram.com/kosadcha

Також ведуча зізналася, який момент на проекті для неї найбільш бентежливий.

"Вибір переможця серед двох завжди найемоційніший, завжди ми до останнього не знаємо. В останню хвилину нам у вухо кажуть, хто переможець і для нас це хвилюючий момент так само, як і для учасників", - зізналася Катерина.

Катерина Осадча поділилася враженнями від суперфіналу вокального шоу  “Голос країни”

Катерина Осадча поділилася враженнями від суперфіналу вокального шоу  “Голос країни”

Поділилася Катерина й тим, як вони з чоловіком голосували цього року. Ім'я свого кандидата Осадча не розсекретила, однак запевнила, що рішення щодо нього з Горбуновим було одноголосним.

"Ми голосували на різних дільницях, але за одного кандидата", - підтвердила зірка.

Говорила Катерина й про концерт "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою". За словами ведучої, на глядачів чекає багато сюрпризів та імпровізацій від зірок. Як саме відбувся концерт, глядачі каналу "1+1" дізнаються вже 28 квітня, у Великдень, о 21:00.

Нагадаємо, Горбунов розповів, чи є у них з Осадчою особистий простір у стосунках.

Повʼязані теми:

Наступна публікація