Кайлі Дженнер доведеться утримувати батька її дитини, якщо вони розійдуться - ЗМІ

Кайлі Дженнер доведеться утримувати батька її дитини, якщо вони розійдуться - ЗМІ

Фото: Associated Press

За законами Каліфорнії, той із батьків, хто багатший, зобов'язаний надавати фінансову допомогу менш забезпеченому.

Статус наймолодшої мільярдерки в історії для Кайлі Дженнер у деяких випадках робить її досить вразливою.

Так, наприклад, як повідомляє видання Mirror, 22-річна зірка може втратити солідну суму грошей під час розставанні зі своїм бойфрендом та батьком дитини 28-річним Тревісом Скоттом. 

Попри те, що пара досі не одружена, а в свідоцтві про народження дівчинки офіційно вказані обоє, то Тревіс у разі розірвання стосунків з Кайлі, може розрховувати на її фінансову підтримку. Оскільки у законі вказано, що той із батьків, хто багатший, зобов'язаний надавати фінансову допомогу менш забезпеченому.

Фото: instagram.com/kyliejenner

За словами голлівудського адвоката, поки пара живе під одним дахом - гроші Кайлі залишаться при ній. Але, якщо вони роз'їдуться - їй доведеться заплатити Тревісу близько мільйона доларів, оскільки доходи репера у багато разів менші. Тому він зможе попросити через суд фінансову підтримку від матері своєї дитини.

Уточнюється також, що Скотт зможе зажадати гроші, навіть якщо основним опікуном дочки залишиться Дженнер.

Фото: instagram.com/kyliejenner

"Ви повинні розуміти, що закон має на меті захистити права дитини. Кайлі оточує дитину розкішшю. Це означає, що і Тревісу будуть потрібні кошти для підтримки такого рівня життя спадкоємиці. Це зобов'язання ляже на плечі Дженнер", - передає слова адвоката видання.

Нагадаємо, нещодавно Кайлі Дженнер відсвяткувала своє 22-річчя, на яке отримала в подарунок від коханого діамантове кольє, а напередодні свята він засипав її будинок пелюстками троянд.

Повʼязані теми:

Наступна публікація