Кайлі Дженнер очолила список найбільш високооплачуваних зірок світу

Кайлі Дженнер очолила список найбільш високооплачуваних зірок світу

Фото: Associated Press

Зірка реаліті-шоу визнана найбагатшою за версією видання Forbes.

Журнал Forbes склав список найбільш високооплачуваних зірок світу і його цього року очолила зірка реаліті-шоу та бізнесвумен Кайлі Дженнер.

Попри те, що днями журнал позбавив знаменитість звання мільярдерки, статки Кайлі всеодно найбільші. Так, Дженнер заробила 590 мільйонів доларів. У виданні зазначається, що більшість прибутку Кайлі отримала від продажу 51% своєї косметичної компанії Kylie Cosmetics.

Фото: instagram.com/kyliejenner

Другу щаблину у рейтингу посів американський виконавець та чоловік Кім Кардашян Каньє Вест. Репер заробив 170 мільйонів і отримав найбільшу частину доходів від угоди з виробництва кросівок Yeezy з Adidas. На третьому місці опинився тенісист Роджер Федерер зі 106,3 млн.

Також зазначається, що високооплачувані світові знаменитості заробили разом 6,1 мільярда доларів, без урахування податків і зборів. Це на 200 мільйонів доларів менше, ніж минулого року.

Нагадаємо, днями журнал Forbes позбавив Кайлі Дженнер звання мільярдерки. За новими підрахунками видання, Дженнер має трохи більше 900 мільйонів доларів. Невдовзі зірка реаліті-шоу прокоментувала рішення та зазначила, що журнал оприлюднив безпідставні припущення.

За інформацією ЗМІ Дженнер не спілкується з мамою після скандалу з підробкою статусу мільярдерки. Зірка підозрює Кріс Дженнер у змові з бухгалтером.

Повʼязані теми:

Наступна публікація