Казки немає, все зруйновано: репер Дрейк вперше розповів про розрив з Ріанною

Казки немає, все зруйновано: репер Дрейк вперше розповів про розрив з Ріанною

Фото: Getty Images

Виконавець мріяв про сім'ю зі співачкою.

Популярний канадський репер Дрейк, який два роки тому зустрічався з Ріанною, вперше після розставання прокоментував їхній розрив.

Так, днями Дрейк став гостем ток-шоу каналу HBO The Shop, де поговорив на відверті теми, одною з яких стали стосунки з барбадоською зіркою, повідомляє видання Рeople.

"Життя часом підносить нам важкі уроки. Ось наприклад, колись всі говорили про мої неймовірні стосунки з Ріанною, і це дійсно було чудово. Але зараз цієї казки немає, все зруйновано", - зізнався музикант.

Дрейк також додав, щодо Ріанни у нього були найсерйозніші наміри. Він збирався створити з нею сім'ю, але у пари нічого не вийшло. Проте, репер не став розголошувати причини розриву.

Після розставання зі співаком Ріанна стала стала зустрічатися з мільярдером Джамілем Хассаном. А сам Дрейк в жовтні минулого року став батьком хлопчика, якого йому подарувала французька порно-акторка Софі Брюсса. Дрейк не приховує, що з матір'ю дитини вони не дуже близькі, але син для нього дуже важливий.

"Все, що я раніше знав, було зі слів мого батька. Але коли сам став батьком, зрозумів, що це абсолютно неймовірне почуття. Тепер я краще розумію свою маму, її терпіння і безумовну любов до мене", - зазначив репер.

Нагадаємо, нещодавно репер Дрейк подав до суду на жінку, яка звинуватила його у зґвалтуванні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація