Кеті Перрі, Джіджі Хадід та Адріані Лімі відмовили у візі до Китаю на шоу Victoria's Secret

Кеті Перрі, Джіджі Хадід та Адріані Лімі відмовили у візі до Китаю на шоу Victoria's Secret

Джіджі Хадід та Адріана Ліма / Фото: Getty Images

Навколо цьогорічного показу назріває скандал.

Слідом за моделлю Дариною Хлистун, яка мала стати першою українкою на шоу Victoria's Secret, у візі до Китаю відмовили співачці Кеті Перрі та зіркам модельного бізнесу Адріані Лімі та Джіджі Хадід.

Остання підтвердила інформацію у своєму Twitter.

"Мені так боляче, що цьогоріч я не зможу вийти на подіум у Китаї. Люблю мою родину VS і буду подумки з моїми дівчатами", - написала Хадід.

Джерело повідомило DailyMail, що перш ніж видати візу зіркам, КНР проводить всебічну перевірку їхніх соцмереж, скандалів у пресі.

Цілком можливо, що Хадід було відмовлено у візі до Китаю, через її відео у Instagram, яке обурило азіатів. Ще задовго до відмови, коли стало відомо, що Джіджі приїде до Шанхая, в Мережі з'явилися заклики не пускати її до Китаю.

Те саме відео

Схожа ситуація і з Кеті Перрі. 2015-го року у Тайвані виконавиця виступила у сукні з соняшниками, які символізують антикитайські настрої у Тайвані. Крім цього, Кеті також використовувала прапор Тайваню під час свого концерту. Цікаво, що спочатку Перрі була видана віза, однак, схоже, посольство КНР згадало про події 2015 року і вона була анульована.

Кеті Перрі

Стосовно Адріани Ліми, то інсайдери повідомляють, що вона все ще ніяк не отримає китайську візу через "дипломатичні проблеми", які саме – не вказується. Швидше за все модель також пропустить шоу. Представники VS відмовилися коментувати цю ситуацію.

Зауважимо, що Ліма одна з головних ангелів Victoria's Secret від 1990-го року. Модель відкривала шоу п’ять разів і двічі виходила в Fantasy Bra.

Адріана Ліма на показі Victoria's Secret 2016 року / Фото: Getty Images

Нагадаємо, що днями стало відомо про те, що Дарині Хлистун було відмовлено у візі до Китаю. Модель мала стати першою українкою, яка візьме участь у грандіозному показі Victoria's Secret. Також візу не змогли отримати ще три російські моделі.

Показ VS'17 відбудеться 20-го листопада у Шанхаї.

Повʼязані теми:

Наступна публікація