Кеті Перрі з Орландо Блумом та його семирічним сином весело провели час у музеї

Кеті Перрі з Орландо Блумом та його семирічним сином весело провели час у музеї

Фото: Reuters

Стосунки пари вийшли на новий рівень.

Співачка Кеті Перрі та актор Орландо Блум, які нещодавно дебютували разом на червоній доріжці, схоже перйшли на новий рівень стосунків.

Так у своїй Іnstagram-Stories пара розмістила світлини з спільного походу до музею сучасного мистецтва The Broad в Лос-Анджелесі. Однак цікаво, що компанію їм склав семирічний син актора Флінн, якого йому народила тепер уже екс-дружина Міранда Керр.

Фото: instagram.com/orlandobloom

Судячи з опублікованих світлин та відео обох знаменитостей, час вони провели дуже весело і захопливо - найбільше їх вразили скульптури-роботи. 

Фото: instagram.com/katyperry
Фото: instagram.com/orlandobloom

В той час за словами інсайдера у виданні People, Блум зараз дуже щасливий і готовий до того, щоб нарешті "заспокоїтися".

"Він дуже подорослішав. Він зрозумів, що бути самотнім - це не так вже й здорово. Його стосунки з Кеті в перший раз, до їхнього розриву, були повні помилок, але зараз все по-іншому", - зазначив він.

Нагадаємо, що Кеті Перрі та Орландо Блум почали зустрічатися 2016 року, однак за рік вони розійшлися. Згодом у пресі почала з'являтися інформація, що пара знову разом. Їх неодноразово бачили під час побачень. У лютому 2018-го Перрі та Блум поновили стосунки з ініціативи співачки

Повʼязані теми:

Наступна публікація