Кейт Міддлтон на останніх тижнях вагітності відвідала великодню службу

Кейт Міддлтон на останніх тижнях вагітності відвідала великодню службу

Фото: Reuters

Герцогиня в компанії свого чоловіка принца Вільяма та його бабусі, королеви Єлизавети II, побувала на Великодній службі в каплиці святого Георгія.

Герцогиня Кейт Міддлтон, принц Вільям та королева Єлизавета II відвідали королівську Великодню службу, йдеться у "Сніданку з 1+1".

Кейт Міддлтон знову вийшла у світ на останніх тижнях вагітності. Герцогиня в компанії свого чоловіка принца Вільяма та його бабусі, королеви Єлизавети II відвідала великодню службу в каплиці святого Георгія.

Кейт Міддлтон мала неперевершений вигляд. Чорне елегантне пальто, яке вдало підкреслило її округлий животик, коричневий капелюшок та вишукані прикраси. Цього разу Кейт взула туфлі на невисоких підборах, адже кілька разів її критикували шанувальники. Мовляв, небезпечно на останніх місяцях вагітності ходити на шпильках.

Фото: Reuters

А от королева Єлизавета II службу відвідала без чоловіка. Через погане самопочуття 96-річний принц Філіп залишився вдома. На літургію королева одягла вже відомий фіолетовий яскравий елегантний костюм.

Фото: Reuters

Також на службі не було і принца Гаррі з нареченою Меган Маркл. Якщо вірити виданню DailyMail, пара не хоче з’являтися на публіці до свого весілля, яке відбудеться 19 травня у цій самій каплиці.

До слова, народження третього малюка Кейт Міддлтон та принца Вільяма прогнозують на кінець квітня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація