Кейт Міддлтон одягнула сина в костюм принца Гаррі 33-річної давності

Кейт Міддлтон одягнула сина в костюм принца Гаррі 33-річної давності

Фото: Getty Images

Герцогиня Кембриджська вирішила вшанувати сімейні традиції.

Під час урочистого параду, який був присвячений офіційному святкуванню 93-го дня народження королеви Єлизавети II,  принц Вільям та Кейт здійснили перший свій офіційний вихід з молодшим сином - принцом Луї.

Фото: Associated Press

Так, як помітили уважні журналісти видання The Mirror дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон одягла молодшого сина в той же костюм, що носив його дядько, принц Гаррі, 33 роки тому. Причому з'явився він в ньому на аналогічному заході 1986 року.

Фото: Associated Press

На урочистому параді Trooping the Colour принц Луї був у в поло білого кольору з блакитними узорами і в блакитних шортах, точно в такому ж вбранні був і Гаррі.

Принц Гаррі, 1986 рік / Фото: Getty Images

Шанувальники також помітили схожість і активно почали писати у Twitter, щоб похвалити Кейт за те, що вона покопирсалася в королівському архіві, щоб знайти святкове вбрання для її сина.

Принц Гаррі, 1986 / Фото: Getty Images

"Мабуть, принц Луї був у тому, що носив Гаррі, коли був дитиною. Мені подобається, що члени королівської сім'ї зберігають дитячі вбрання", - написав один із користувачів. 

Але це не вперше, коли герцогиня Кембриджська обирає королівський дитячий одяг для одного з дітей. 2015 року старший син герцогів Кембриджських принц Джордж на такому ж заході був вдягнений у блакитний костюм, у якому його батько принц Вільям з'явився на урочистій події 1984 року.

Нагадаємо, саме цьогорічний Trooping the Colour вперше після народження первістка відвідала дружина принца Гаррі Меган.

Повʼязані теми:

Наступна публікація