Кейт Міддлтон розсекретила, яким було перше слово принца Луї

Кейт Міддлтон розсекретила, яким було перше слово принца Луї

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

Герцогиня Кембриджська поділилася подробицями життя молодшого сина.

Не так давно королівське подружжя принца Вільяма та Кейт взяли участь у зніманнях кулінарного шоу, де з відомою кулінарною письменницею Меррі Беррі зайнялися приготуванням різдвяних частувань.

Так, напередодні виходу програми, телеканал ВВС поділився кількома тизерами, в одному з яких герцогиня Кембриджська і розповіла, яким було перше слово маленького принца Луї.

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

"Одним з перших слів, які Луї навчився говорити, було ім'я Мері. А все через велику кількість книг Беррі в нашому домі. Вони стоять на тих єдиних полицях, до яких поки виходить дотягуватися у Луї. Ще йому дуже подобається розглядати обличчя, зокрема на картинках. Твоє обличчя [Мері] він завжди впізнає", - зізналася Кейт.

Також під час приготування різдвяних частувань дружина принца Вільяма повідомила, що у студентські роки працювала офіціанткою, однак за її словами вона була жахливою у цій справі.

Крім того, Міддлтон згадала кумедний випадок, як одного разу забула закрити кришкою блендер і розбризкала суп зі шпинату.

Нагадаємо, нещодавно розкішні принц Вільям та Кейт Міддлтон у тіарі принцеси Діани відвідали передріздвяний урочистий прийом королеви Єлизавети ІІ.

Повʼязані теми:

Наступна публікація