Кейт Міддлтон у штанях, як у Меган, разом з принцем Вільямом прибули на Кіпр

Кейт Міддлтон у штанях, як у Меган, разом з принцем Вільямом прибули на Кіпр

Фото: Reuters

Герцогиня Кембриджська вперше з'явилася на публіці у широких штанях.

Тільки вчора королівське подружжя принца Вільяма та Кейт відвідали різдвяну вечірку, головною метою якої була підтримка персоналу королівської авіабази "Акротірі", як сьогодні вони вже прилетіли на Кіпр, де саме і працює ця авіабаза. 

Фото: Reuters

В рамках свого візиту герцог і герцогиня Кембриджські відвідали військову базу, де зустрілися з британськими військовослужбовцями, які відзначать Різдво далеко від дому і своїх сімей.

Фото: Reuters

А крім того, вони візьмуть участь в церемонії відкриття центру Oasis Centre, який послужить місцем відпочинку для обслуговчого персоналу на базі, повідомляє видання DailyMail.

Фото: Reuters

Для нового виходу Кейт обрала, здавалося б, досить звичайний класичний образ - чорні штани, оливковий піджак Smythe і білу футболку, але увагу шанувальників її стилю привернула одна деталь.

Фото: Reuters

Герцогиня, яка не часто виходить в світ в штанях, а якщо вона і робить це, то зазвичай вибирає моделі скінні , то сьогодні ж Кейт з'явилася вперше в широких штанах, у яких дуже часто на публіці з'являється Меган Маркл

Нагадаємо, днями у ЗМІ з'явилися чутки про погані взаємини у королівській родині. Так, інсайдери розповіли журналістам про сварку між принцами Гаррі і Вільямом через Меган. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація