Кейт Міддлтон у сукні, як у Меган, з’явилася на публіці

Кейт Міддлтон у сукні, як у Меган, з’явилася на публіці

Фото: Reuters

Герцогиня Кембриджська здивувала своїм яскравим образом.

Кейт Міддлтон, яка днями удвох з Меган Маркл здійснила перший спільний офіційний вихід, знову з’явилася на Вімбілдоні, але цього разу у супроводі чоловіка, принца Вільяма.

У Мережі подейкують, що цей турнір став для подружжя своєрідним романтичним побаченням і невеликим перепочинком від державних справ.

Фото: Reuters

Цікаво, що для фіналу турніру Кейт обрала досить яскраве вбрання, що зазвичай непритаманне герцогині Кембриджській, повідомляє Dailymail.

Дружина принца Вільяма виділялася серед натовпу глядачів, бо з’явилась на публіці у яскраво жовтій сукні від бренду Dolce & Gabbana, яка підкреслила її струнку фігуру, попри те, що тільки три місяці минуло з моменту, як Кейт народила третю дитину.

Фото: Reuters

Образ герцогині доповнили бежеві туфлі-човники та кокетлива брошка у вигляді бантика.

Цікаво, що сукня Кейт була схожа на вбрання дружини принца Гаррі Меган, яка нещодавно на зустріч з представниками країн Співдружності також прибула у яскраво-жовтій сукні.

Фото: Reuters

Також варто зазначити, що жовтий стає досить популярним кольором серед знаменитостей. Так, у яскравій сукні на весіллі принца Гаррі та Меган з’явилася дружина Джорджа Клуні Амаль.

Фото: Reuters

Нагадаємо, сьогодні Кесінгтонський палац поділився офіційними світлинами з хрестин принца Луї.

Повʼязані теми:

Наступна публікація