Кейт Міддлтон у яскравому східному вбранні з принцем Вільямом розпочали свій тур Пакистаном

Кейт Міддлтон у яскравому східному вбранні з принцем Вільямом розпочали свій тур Пакистаном

Фото: Getty Images

Герцоги Кембриджські прибули до мусулманської країни з офіційним візитом.

Королівське подружжя принца Вільяма та Кейт, яке нещодавно відвідало мусульманський центр у Лондоні, наразі прибуло до Пакистану, де вже встигло розпочати свій офіційний 5-денний тур.

Герцоги Кембриджські тільки вчора ввечері приземлилися на території військової авіабази Noor Khan Airbase, а вже сьогодні вранці встигли відвідати національний парк Маргалла-Гіллс в Ісламабаді.

Фото: Getty Images

У тур подружжя вирішило не брати своїх трьох дітей, які залишились у Великій Британії, оскільки за словами Кесінгтонського палацу він буде "найскладнішим" у плані організації і вирішення питань, пов'язаних із забезпеченням безпеки.

До вибору вбрання для своєї поїздки Кейт поставилася досить ґрунтовно. Так, з літака герцогиня вийшла у блакитному вбранні в східному стилі, зшитому британською дизайнеркою Кетрін Вокер. Доповненням образу стали туфлі від Руперта Сандерсона на високих підборах.

Фото: Getty Images

Оскільки програма туру пари також засекречена, то деталі кожного дня оголошуються лише вранці - за кілька годин до виходу герцога і герцогині. Так, першим місцем, яке відвідало подружжя стала школа в центрі Ісламабада, де вони зустрілися з учнями у віці від 4 до 18 років і ознайомилися з перевагами прискореної програми підготовки вчителів за зразком британської програми Teach First.

Фото: Getty Images

Після цього герцог і герцогиня приєдналися до учнів трьох шкіл в національному парку Маргалла-Гіллс, щоб разом з ними встановити камеру спостереження за переміщеннями леопардів і позбутися від рослин, які завдають шкоди довкіллю.

Фото: Getty Images

Для цього виходу Кейт обрала також мусульманське вбрання яскравого синього кольору з вишивкою у зоні декольте від місцевого дизайнера Махіна Кхана.

Зауважимо, що у Пакистані Кейт і Вільям проведуть 5 днів, відомо що вони встигнуть побувати в столиці - Ісламабаді, потім відвідають місто Лахор та не залишать без уваги Гімалаї і прикордонний регіон на заході країни.

Нагадаємо, нещодавно Кейт Міддлтон здійснила сольний незапланований вихід. Герцогиня у стильному вбранні відвідала Музей природознавства у Лондоні. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація