Кейт Вінслет до Кіноакадемії: Дайте ДіКапріо вже нарешті "Оскар"

Кейт Вінслет до Кіноакадемії: Дайте ДіКапріо вже нарешті "Оскар"

Вінслет просить Академію дати ДіКапріо "Оскар" / Фото: Getty Images

Акторка обурена тим, що у Леонардо досі нема престижної нагороди.

Голлівудська зірка та колега Леонардо ДіКапріо за стрічкою "Титанік" Кейт Вінслет, яка заобіймала актора на червоній доріжці, висловила думку стосовно того, хто цьогоріч має отримати "Оскар".

Попри те, що у номінації "Найкращий актор року" представлений Майкл Фассбендер, з яким Вінслет зіграла у картині "Стів Джобс", акторка впевнена, що "Оскар" має отримати саме ДіКапріо. Кейт аргументувала свою думку

"У мене дуже різнопланові почуття, але я думаю, всі хочуть, щоб перемогу здобув саме він. Це було б просто чудово! Я дуже здивована, що Лео досі не отримав заслуженого визнання Академією. Для мене все-таки досить складно відповідати на це запитання, тому що Майкл Фассбендер теж номінований, і я була його правою рукою на тримісячних зніманнях "Стіва Джобса", я бачила, як багато і виснажено він працює. Мені здається, у нього якась неймовірна працездатність. Але, так, загострення пристрастей вже сильне. Мені здається, цей рік, безумовно, рік Лео. Дайте йому вже нарешті "Оскар"!" - закликала Кейт Вінслет.

Нагадаємо, ДіКапріо прокоментував чергову номінацію на "Оскар 2016". Актор вже вп'яте опинився номінованим на престижну кінопремію.

Повʼязані теми:

Наступна публікація