Кім Кардашян готується до розподілу майна з Каньє Вестом - ЗМІ

Кім Кардашян готується до розподілу майна з Каньє Вестом - ЗМІ

Фото: instagram.com/kimkardashian

У Мережі з'явилися нові подробиці розлучення зіркової пари.

Відоме подружжя зірки реаліті Кім Кардашян та репера Каньє Веста, яке перебуває на межі розлучення, готується ділити своє майно.

Стало відомо, що знаменитість звернулася за допомогою до своїх фінансових радників, щоб вони розробили такий план розлучення, який би задовольнив усіх членів родини.

Так за словами інсайдера видання Us Weekly, Кім намагатиметься розділити все майно порівну.

Кім підготувала до розподілу всі фінансові активи і майно її і Каньє, це дуже чесна угода для всіх. У Кім вже є інформація про всі її активи і фінанси на той момент, коли вона вирішить подати офіційну заявку. Друзі думали, що вона збирається подати на розлучення у вересні, але вона поки тримається

зауважив інсайдер

Також повідомляється, що не так давно  Кім та Каньє припинили відвідувати сімейного психолога, тому що врятувати шлюб вже не вдавалося.

Зауважимо, публіка дізналася про скандали в зірковій родині в липні 2020 року, коли Вест балотувався на пост президента США.  Під час першої зустрічі з виборцями репер розповів, як просив Кім зробити аборт, коли вона була вагітна первістком. Подейкують, що остаточно Кардашян ухвалила рішення про розлучення після того, як Вест помочився на статуетку "Греммі". 

Нагадаємо, що Кім Кардашян розповість про причини розлучення з Каньє Вестом у фінальних серіях легендарного шоу її родини Keeping Up with the Kardashians.

Повʼязані теми:

Наступна публікація