Кім Кардашян та Каньє Веста пограбували: камери зафіксували обличчя зловмисника

Кім Кардашян та Каньє Веста пограбували: камери зафіксували обличчя зловмисника

Фото: East News

Із майном зіркового подружжя сталася прикрість.

Дім репера Каньє Веста та світської левиці Кім Кардашян в Лос-Анджелесі пограбували. До маєтку спробував вдертися чоловік у ніч на п'ятницю, 20-те жовтня, пише TMZ.

Втім, у сам будинок хлопець, обличчя якого зафіксувала камера спостереження, не потрапив. Натомість, він нишпорив у трьох автівках подружжя, які стояли на під'їзді до маєтку, та поцупив iPhone одного із представників персоналу пари.

За даними видання, охорона Веста і Кардашян помітила хлопця та переслідувала його. Однак, зловмисник не обмежився маєтком репера та світської левиці.

Сусідкою подружжя є акторка Кеті Гріффін, до якої грабіжник також навідався. Його здобиччю стала сумка знаменитості, яку згодом відшукали неподалік. Також парубок пограбував  її авто.

 

Публикация от TMZ (@tmz_tv)

Нагадаємо, це пограбування для Кім Кардашян сталося рівно через рік після інциденту в Парижі. У жовтні 2016-го п'ятеро невідомих у костюмах поліцейських та масках вдерлися до апартаментів Кім, де вона зупинилася на час Паризького тижня моди.

Згодом з'ясувалося, що озброєні нападники поцупили у Кардашян прикрас, вартість яких складає декілька мільйонів доларів. Нещодавно стало відомо, що зловмисник надіслав світській левиці листа з вибаченнями.

Повʼязані теми:

Наступна публікація