Кіно для 31 грудня: топ новорічних фільмів для всієї родини

Кіно для 31 грудня: топ новорічних фільмів для всієї родини

Кіно для 31 грудня: топ новорічних фільмів для всієї родини

Кадр з фільму "Хлопчик на ім'я Різдво" / Фото: скриншот з відео

Редакція сайту підготувала список новорічних та різдвяних картин, які надихнуть на святкування.

Новорічно-різдвяні свята – чудова нагода зустрітися та провести час із рідними та близькими людьми.

І що може бути краще, як не перегляд улюблених фільмів у сімейному колі? Звичайно, перегляд новорічних картин на свята став вже своєрідною традицією. У топі український глядачів – "Сам удома", "Подарунок на Різдво", "Як Ґрінч украв Різдво" та інші американські комедії. Сьогодні ми пропонуємо до перегляду, можливо, менш популярні картини, однак не менш чудові та цікаві.

Редакція сайту ТСН.ua підготувала добірку старих та нових фільмів, які однозначно піднімуть новорічний настрій.

"Кучерявка Сью" (1991)

В основі сюжету фільму лежить історія Кучеряви Сью та Білла Денсера, якого дівчинка вважає своїм татом. Чоловік ставиться до Сью, як до рідної донечки. Попри те, що Білл не заможний, він намагається дати дівчинці все найкраще, але задля цього їм доводиться йти на маленькі афери. Під час однієї з таких вони познайомилися з адвокаткою Грей Еллісон, яка кардинально змінила їхнє життя.

"Як Ґрінч украв Різдво" (2000)

Ця історія познайомить глядачів із мешканцем вигаданого міста Хувілль — зелену і волохату істоту, на ім'я Ґрінч. Жив він самітником у печері на горі, де нікого не було. Ґрінч ненавидів мешканців міста, а найбільше - не любов Різдво. Свята нагадували йому про самотність і про те, що він вигнанець. Тому Ґрінч вирішив зіпсувати всім Різдво та поцупити всі подарунки.

"Поганий Санта" (2003)

Фільм "Поганий Санта" – це комедія для дорослих. У ній йдеться про Санта-Клауса Віллі, утім незвичайного. Він бабій, алкоголік та лиходій, який вже сидів у в'язниці. А щороку на свята чоловік грабує крамниці. Утім, життя поганого Санти кардинально змінилося, після зустрічі з маленьким хлопчиком.

"Ельф" (2003)

Ця новорічна картина розповість про хлопчика із дитячого будинку Бадді Гоббса, який випадково заліз до мішка Санта-Клауса, а той його не помітив і забрав на Північний полюс. Там Бадді виховав ельф, та коли хлопчик виріс, то вирішив віднайти свого рідного тата. Утім, батьку було байдуже на сина. Та Бадді познайомився з молодшим братом, мачухою та вродливою дівчиною. Вони почули його історію про Санта-Клауса та вирішили допомогти іншим дітям повірити у новорічні дива.

"Чарлі і шоколадна фабрика" (2005)

Фільм "Чарлі і шоколадна фабрика" – музична художня картина у стилі фентезі, знята за однойменною повістю Роальда Даля. У основі сюжету лежить історія хлопчика з бідної родини, якому поталанило отримати "Золотий квиток" на екскурсію на сповнену таємницями шоколадну фабрику Віллі Вонки. Разом з Чарлі Бакетом омріяний квиток отримали ще четверо дітей. На всіх відвідувачів фабрики чекають несподівані пригоди і не завжди приємні. А після екскурсію один щасливчик стане володарем особливого призу.

"Любіть Куперів" (2015)

Різдво – це родинне і затишне свято, тож Шарлотта Купер мріяла організувати ідеальну вечерю, де чотири покоління її родини зібралися б за одним столом. Утім, провести свято за тихим домашнім столом не вдалося. Родина Куперів перетворила Різдво на справжній хаос та пригоди.

"Новорічний корпоратив" (2016)

І фільмі розповідається історія головного героія Клея Ванстоуна, який працює у філії великої компанії. Його робочі справи йдуть не дуже добре, і він опиняється під загрозою звільнення. Тож, Клей вирішує організувати гучний різдвяний корпоратив, залучити хорошого клієнта та не вилетіти з роботи. Утім, вечірка виходить з-під контролю, ситуація Клея ускладнюється.

"Пригоди S Миколая" (2018)

Не лише голлівудські фільми можуть потішити на новорічні свята, а й українські. По сюжету у комедії розповідається історія другокласника Артема, до якого напередодні свята несподівано з'являється сам Миколай. Утім, це виявився злодій. Справжнього ж Миколая Артему, його сестрі та іншим дітлахам доведеться врятувати, а злодія – перемогти.

"Хлопчик на ім'я Різдво" (2021)

Різдвяний фільм знятий за мотивами однойменної книги Метта Хейга. В основі сюжету лежить історія хлопчика Ніколса, який живе у лісах Лапландії зі своєю злою тіткою. Одного разу юнак вирішує втекти від жінки та знайти свого тата. У лісах Лапландії на хлопчика чекаю різні небезпечні пригоди, мороз і безнадійність. Ніколс рятує північного оленя, знаходить товариша і робить великий крок до святкового дива.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Новий Рік 2024
Наступна публікація