Китайська зірка Чжен Шуан потрапила в неабиякий скандал через сурогатне материнство

Китайська зірка Чжен Шуан потрапила в неабиякий скандал через сурогатне материнство

Фото: Getty Images

Акторка вимагала у сурогатної матері перевати вагітність на 7-му місяці.

Відома американська акторка Чжен Шуан потрапила у моторошний скандал, через відмову від двох немовлят, народжених сурогатною матір'ю у США.

Як розповів колишній коханий зірки, продюсер Чжан Хен, після розставання з ним 2019 року вона звернулася до сурогатної матері з проханням перервати вагітність на сьомому місяці. Допоки пара була разом — планувала спільну дитину, але після розриву Чжен вирішила, що дитина їй більше не потрібна.

Наразі Хен звинуватив колишню партнерку в тому, що вона кинула його з двома дітьми в США і повернулася до Китаю, через що він вже понад рік не може покинути країну, оскільки всю турботу за дітьми взяв на себе.

Це дуже сумна історія

зауважив Хен

Після такого скандалу італійський бренд Prada оголосив про закінчення співпраці з китайською зіркою, яка пробула амбасадором бренду всього дев'ять днів, пише видання Global Times.

Нагадаємо, нещодавно у скандал потрапив американський актор Армі Гаммер. У Мережу потрапило листування зірки стрічки "Назви мене своїм ім'ям" з дівчатами, в якому він назвав себе канібалом та виказував фантазії на тему канібалізму.

Повʼязані теми:

Наступна публікація