Коханий Даші Астаф’євої освідчився їй

Коханий Даші Астаф’євої освідчився їй

Коханий Даші Астаф’євої освідчився їй

Дату весілля артистка поки тримає в таємниці.

Солістка сексі-гурту Nikita Даша Астаф’єва, яка зіграла у першій українській секс-комедії "Свінгери", виявляється, вже стала нареченою, йдеться у "Світському житті".

Так, розповідаючи про свою роль у картині, вона зауважила, що її коханий був єдиним, хто не помітив у стрічці її оголених принад. Разом з цим Даша назвала бойфренда "чоловіком".

"Я не повністю оголена. Я в панчохах, я в стрінгах, я в сорочці і з причіпним волоссям. Мій чоловік – єдина людина, яка не помічала ані оголених сідниць, ані оголеного бюсту. Він бачив у мені людину", - проговорилася Астаф’єва.

На запитання, чи означає це, що зірка вже заміжня офіційно, вона відповіла: "Звичайно чоловік, а хто він мені ще. Я його кохаю".

Даша Астаф'єва отримала пропозицію руки та серця

Даша Астаф'єва отримала пропозицію руки та серця

Разом з тим Даша зізналася, що коханий їй вже освідчився: "Звичайно отримала пропозицію".

Однак, коли буде весілля, Астаф’єва не сказала.

Також виконавиця пригадала сумний інцидент, коли у неї викрали машину. Даша зізналася, що дуже переймалася за реакцію близьких, які переживали за зникнення автівки більше за неї.

"З-під клініки, при камерах, при охороні викрали автомобіль. Викрали люди, які знають хто я. Я не так засмутилася за авто, як за те, як засмутилися мої близькі. Мій батько щодня їздив, шукав цю машину. Це було дійсно жахливо. Мій чоловік не може нічого зробити, тому що, ви знаєте, він перебуває під арештом вдома. Мої близькі не можуть нічого зробити. Машину мені повернули просто гарні люди", - розповіла Астаф’єва.

Нагадаємо, що першу українську секс-комедію "Свінгери" з Астаф’євою та Поляковою днями презентували у ліжках. Фільм вийде у всеукраїнський кінопрокат від 1 січня 2018 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація