Колишній бойфренд Спірс Тімберлейк публічно підтримав її у боротьбі за скасування опікунства

Колишній бойфренд Спірс Тімберлейк публічно підтримав її у боротьбі за скасування опікунства

Фото: Associated Press

Співак заявив, що нікого не можна утримувати проти його волі.

Відомий співак Джастін Тімберлейк, який 20 років тому зустрічався з Брітні Спірс, підтримав її у спробі позбутися від опікунства батька.

Фото: Associated Press

Артист у своєму Twitter опублікував пост, в якому публічно заявив, що не вважає правильним утримувати людину проти її волі і заявляє, що Брітні має право жити так, як вона хоче.

"Після того, що ми сьогодні бачили, ми всі повинні постійно підтримувати Брітні. Незалежно від нашого минулого, хорошого або поганого, того, як давно це було... Те, що відбувається з нею зараз, просто неправильно. Жодна жінка не повинна бути обмежена в праві ухвалення рішень з приводу власного тіла", - заявив музикант.

Тімберлейк також у наступних дописах зауважив, що ніхто не зобов'язаний питати дозволу на доступ до того, заради чого він так старанно працював, натякаючи на те що Спірс не може контролювати свої фінанси.

Співак висловив надію, що суд ухвалить правильне рішення і дозволить Спірс самій керувати своїм життям.

Також слова підтримки зірці  висловила Роуз МакГавен. Вона як і Тімберлейк опублікувала відповідний допис у Twitter.

Фото: Associated Press

"Брітні Спірс має повне право злитися. Як би ви почувалися, якби ваше життя вкрали, розірвали, висміяли? Молюся за те, щоб вона змогла жити своїм життям на своїх умовах. Припиніть контролювати жінок. Звільніть Брітні", - написала Роуз.

Нагадаємо, Брітні Спірс в ході слухань у суді в Лос-Анджелесі вперше особисто виступила проти опікунства над нею з боку її батька. Артистка наголосила, що не володіє своїм життям і що хоче повернути свої права та поділилася моторошними подробицями контролю.

Повʼязані теми:

Наступна публікація