Колишня Серьоги приголомшила, як репер жорстоко її побив: "Прокинулася в кривавій шубі"

Колишня Серьоги приголомшила, як репер жорстоко її побив: "Прокинулася в кривавій шубі"

Колишня Серьоги приголомшила, як репер жорстоко її побив: "Прокинулася в кривавій шубі"

Фото: viva.ua

14 днів артист не випускав Поліну з будинку та викинув її телефон.

Колишня обраниця репера Серьоги Поліна Ололо, яка програла суд у битві за викрадених дітей, розповіла, як артист знущався з неї.

Відверту історію жінка розповіла в інтерв'ю Анастасії Луговій, яку минулого року ледь не зґвалтував незнайомець у потягу Маріуполь – Київ.

Так, Поліна пригадала, що познайомилася з Сергієм Пархоменком, коли артист ще був у цивільному шлюбі з кубинкою, а Ололо було 19 років. Жінка поділилася, що від початку їхніх стосунків було нелегко, а була жахлива нестабільність. За її словами, вперше зірка підняв на неї руку за 4 місяці після народження сина Платона. Тоді пара перебувала в Криму, а свідком побиття стала мама Пархоменка.

"Сварилися, ображали одне одного, після чого я отримала ляпаса, через який вилетіла до коридору. Це все відбулося з дитиною у нього на руках. При дітях він і кричав, бив мене. Вперше я нічого не сказала, я була приголомшена. Я підійшла до його мами: "Ви бачили, що він зробив"? Вона каже: "Ти ж сама винна. Ти це сказала". Це називається - а що ти робила, щоб тебе не били", – пригадала вона.

Фото: viva.ua

Цей момент пара не обговорила, Поліна образилася, а через деякий час Серьога прийшов миритися з трояндою. Втім, ситуація часто повторювалася: "Це не було 5 разів за життя. Це було! Якщо це не побиття, то придушення, ляпас на очах у гостей, приниження, кривляння в компанії".

Втім, за словами Поліни, найжорстокіше репер її побив після одного Нового року, коли Серьога був на зніманнях шоу "Х-фактор". Тоді закохані сильно посварилися, а потім артист почав надсилати погрози друзям Ололо, що він їх вб'є. При цьому обраниці він нічого не писав. Через це вона вирішила поїхати миритися та заспокоїти його, щоб співак припинив писати і телефонувати її близьким.

Фото: viva.ua

"Я приїхала, там був водій і він, п'яний до чортиків. На кухні об'їдки, горілка відкрита… Я заходжу до кімнати, а він спить. Я кажу "Сергію, прокидайся, ти що робиш, ти що пишеш". Я зайшла в шубі - і вранці в кривавій шубі прокинулася, тому що це було місиво протягом всієї ночі. Він по всьому будинку мене тягав. Бил куди лише можна, але більше ударів прийшлися на обличчя. Я не бачила на тілі синців, тому що у мене очі не відкривалися, голова була сплюснута..." – приголомшила Поліна.

Ололо додала, що її обличчя настільки змінилося, що вона боялася, що залишиться такою назавжди. 14 днів охоронець, який був боксером, доглядав її у тому ж будинку. Чоловік мастив обличчя Поліни мазями, робив примочки та давав пігулки, аби зійшов набряк. Жінка переконана, що тоді отримала струс мозку та перелом носа.

Зі свого боку, репер взяв телефон обраниці, написав всім останнім абонентам образливі повідомлення і викинув її телефон в озеро.

Лише за 3-4 роки після цього випадку Поліна пішла від Сергія.

Нагадаємо, раніше репер Серьога у документальному фільмі "Тиха заводь" про його життя разом із дітьми вперше розповів, чому ухвалив рішення забрати дітей із Києва, де вони жили з мамою, до Харкова, де проживає сам.

У квітні Поліна повідомила, що репер вивіз синів з країни за підробленими документами. Жінка продовжує боротьбу за викрадених репером дітей.

Повʼязані теми:

Наступна публікація